Уред за елегантно освежаване и подмладяване на очите от Нектейн.

Как се използва 3D електрически ролер за лице от Нектейн?

Как се използва електрическият 3D ролер за лице от Нектейн.

Тук ще обясним как да използвате 3D ролер за лице с микроток на Нектейн и как да разберете дали технологията работи - EMS микроток.

Този ролер има 2 въртящи се специално нарязани ролки, един бутон за управление, две функции WARM (топлина) и EMSUP (микроток) и два светещи индикатора за тях.


Използване на 3D ролер за лице.

При пускане на ролера от копчето се включва първата функция - затопляне. Тя се усеща след няколко секунди. Светва само единият индикатор - WARM.

При натискане на копчето още веднъж се включва 1 ниво на микроток - EMSUP (светва вторият индикатор). Това ниво е слабо, за по нежни зони, например около очите.

При натискане на копчето още веднъж се включва 2 ниво на микроток. Това ниво е средно по сила.

При натискане на копчето още веднъж се включва 3 ниво на микроток. Това ниво е силно.

Тези нива на микроток са, за да е комфортен за нежна, средна и по-твърда кожа.

Забележете, че светлинката от индикатора на EMSUP се променя при превключване на нивата. При първото ниво на микроток свети слабо и за всяко следващо ниво светлинката става по-силна на индикатора.


За да усетите по-добре микротокът трябва кожата да е влажна.

В случая може да я навлажните с вода и да прокарате ролките на 3D ролера през навлажненото място. Трябва и двете ролки да са прилепнали към кожата, за да може да се получи токов контур между двете ролки. Също така ако използвате козметични продукти за определени цели (за очи или лице) те трябва да са на водна основа.

Например продукти с Алое Вера са над 90% вода. Идеята е, че през водните частици се получава най-добрия обмен на микроток и той лесно прониква в кожата. Ако използвате маслени продукти е много вероятно да не усещате микротокът, защото маслеността не позволява преминаването на микроток от ролера към кожата. Ако използвате този ролер за лице на суха кожа отново няма да усетите микротокът.

Усещането на микроток се изразява в много леко побоцване по кожата, или ако ролера е наложен на много нежна кожа ще усетите леко съкращение на мускулите под кожата.

Ако използвате ролера около очната ябълка ще усетите микротокът, защото кожата там е изключително тънка.

Ако използвате ролера на друга част от лицето няма да го усещате толкова осезаемо, защото кожата е по-дебела, но микротокът го има и действа по предназначението си.

При използване, двете ролки трябва да са плътно долепени към кожата и трябва да движите ролките бавно.

За проба може да намокрите вътрешната част на китката си, защото кожата там е тънка и нежна, да сложите ролера дори без да го мърдате и ще усетите леки импулси по китката си и пръстите си. Това се дължи на микротокът.

Масажните движения по лицето или около очите трябва да са по невидимите масажни линии на лицето. Обикновено това са: ако този електрически ролер се използва на челото - действието е от веждите нагоре. Ако се използва около устата, долната челюст и бузите - действието е от устата към очиче, към скулите, към ушите. Ако се използва на шията - действието е от долу към брадичката. Ако се използва под очите - действието е от вътре навън (от носа към края на окото).

Резултати за целите, за които използвате ролера ще забелязвате с времето при използване.

Не забравяйте, че там, където използвате ролера, кожата трябва да е постоянно влажна, за да има ефект от микротокът. Това важи за всички козметични уреди използващи микроток. Могат да се използват контактен гел или продукти за лице и очи само на водна основа, за да има ефект от използването на 3D ролера за лице. Може да се използва и обикновенна минерална вода, но тя бързо попива и се изпарява.

Ако имате да споделите мнение за нещо повече относно това ръководство за използване на този електрически 3D ролер за лице от Нектейн ще се радваме да го споделите долу в коментарите.

Към 3D ролера ➔

1 от 8