Гаранция за Продуктите в Нектейн

Гаранция за продуктите в Нектейн.

 

Нашите технологични продукти за грижа за кожата на лицето, грижа за обезкосмяването по цялото тяло и всеки наш продукт свързан със здравето и красотата предлаган в Нектейн, с основна производствена марка Anlan има ЕДНА ГОДИНА ГАРАНЦИЯ! 

Нашите продукти са изпитани във времето за качество и професионалност. Но както във всеки физически продукт и при нас може да възникнат проблеми, макар те да са сведени до минимум чрез прецизното си изпълнение.

Какво е важното в тази гаранция и как се процедира с продуктите по време на тази гаранция?

Заснемете ни няколко снимки и кратко видео, след като срещнете проблем с продукта и нашият инженер ще покаже решение в рамките на 24 часа, след като получи подробна информация.

Обикновено не е необходимо да връщате продукта обратно в нашата фабрика, ако нашият инженер може да разбере проблема чрез предоставени снимки и видеоклипове.

В противен случай върнете дефектното устройство (не причинено от човешка повреда - изтървано, умишлено счупено и др.)  в нашата фабрика за повторна проверка и ако установим, че това устройство е повредено поради нашата работа и технология, ние ще го заменим безплатно с ново, ако устройството е в гаранционен срок и оригиналното устройство не може да бъде поправено.

Стъпки:

  1. Изпратете ни подробни снимки и заснемете видео за проблема, който срещате на имейл necteyn.bg@gmail.com за България. Към тази информация прикачете, банково извлечение за плащането на продукта, когато сте го купували и документ от куриерския пакет при получаване.
  2. Ние ще прегледаме информацията и ако тя съвпада с гаранционния период ще придвижим информацията до инженерния екип за преглеждане и установяване на проблема.
  3. Ако проблема е лесно разрешим в момента ще ви споделим стъпките, които да извършите върху устройството си.
  4. Ако проблема не подлежи на дистанционно разрешаване ще получите инструкции за връщането на продукта до нашата фабрика за да го прегледаме и оправим, след това ще ви го върнем по обратния ред - безплатно.
  5. Ако продукта не подлежи на ремонт, ще получите чисто нов с безплатна доставка до вашият адрес, който е възможно да изискаме, ако не намерим съответствие с нашите данни от поръчката ви назад във времето. При всички случаи ще изискаме потвърждение на адреса ви.

Срокът за изпълнение на т.4 и т.5 може да отнеме до 30 работни дни.

Приятно прекарване в онлайн магазин за красота Нектейн. Ще се радваме да сме част от вашата красота! necteyn.bg