Кои сме ние?

Нектейн е законен български онлайн магазин с всички екстри. Платежни системи, доставки, качествени продукти, щастливи клиенти...

Семейството на Нектейн.

Охх, извинете ни за формалностите по-горе. Истина са, но има и още нещо, което описва Нектейн.

Както виждате, Нектейн е онлайн магазин. Нямате физически контакт с нас. Това обаче не пречи да усетите духът на нашето семейство.

Знаете, че всеки член от семейството може да се довери на друг член от семейството и при нужда може да поиска помощ. Най-добрата помощ и искрена подкрепа идва от семейството.

Нектейн е семейство. Ние сме 100% отворени за вашата грижа и истинска подкрепа щом стане въпрос за грижа за кожата. Възстановяване на красотата и нужда от съвет.

Тъй като в нашето семейство (екип) обичаме красотата и технологиите и не вярваме толкова в магическите способности на кремовете и народните рецепти, решихме да живеем технологично. Да се грижим за кожата си технологично, а това става с помощта на козметични уреди за домашна употреба.

Създадохме Нектейн с голяма любов, всеотдайност и нетърпение да дарим своята подкрепа на всеки от вас, да сме част от вашата красота, да сме част от вашето семейство и да ви подкрепяме в пътя ви към красотата.

Нектейн се превърна в най-концентрирания онлайн магазин в България изцяло отдаден на домашната грижа. Дом за всеки, които желае да се грижи за кожата си по съвременен начин. В домашни условия, с доказали се във времето професионални козметични уреди.

В Нектейн ще намерите кратко и ясно от какво имате нужда, как да разрешите ваш проблем с кожата и как да бъдете по-щастливи в кожата си.

Също така може да поискате подкрепа по телефон и персонално да получите помощ, съвет и подкрепа.

В нашето семейство (Нектейн) се грижим за нашите клиенти като бебета. Защо ли, ще се запитате с усмивка? Защото бебето току-що отваря очи и трябва да се научи да живее.

Клиентите ни са бебета и за пръв път се зблъскват с такава грижа за кожата. Ние, като по-големи, водим нашите клиенти по пътя към хубавото, към тяхната красота по правилен начин.

В Нектейн се стараем да дадем максимумът от това, което виждате и това, към което сте се запътили с доверието си към нас. Ще ви помагаме във всеки случай, ще ви помогнем да създадете вашето собствено козметично студио за красота, ще ви помогнем да се усмихнете.

Е, желаете ли да сте част от нашето семейство :)

С уважение, екип на Нектейн, necteyn.bg