Често Задавани Въпроси.

Всички наши уреди освен тип вакуум уред и скрубер (шпатула), трябва да се използват редовно във времето по указания начин в ръководствата налични в кутията за всеки един, или с препоръчаните ръководства от Нектейн. Те не дават мигновен ефект за два дни (Вижте времеви периоди). Всяка кожа е различна с различна степен на увреждане и всяка терапия може да отнеме повече или по-малко време до постигане на задоволителен ефект, които описваме за всеки един уред. Използването на горните може да отнеме 1-2 седмици, за да се забележи задоволителен ефект, а повечето ни уреди в категория масажори с различни терапии може да отнеме 3-8 седмици, докато се забележи ефектът им. Други, като уреди за обезкосмяване, наречени още IPL фотоепилатори, отново имат индивидуален период за достигане на резултати. Продукти за стайлинг дават мигновен резултат.

Всички наши козметични уреди са пригодени за използване в домашни условия. Това означава, че са предназначени да се използват от непрофесионалисти, без наблюдение от специалист. Уредите са с намалена сила за разлика в медицинските заведения и проблемите, които може да се получат са сведени до минимум. Тъй като уредите ни все още си остават професионални и действащи и имат силата и мощността си, то трябва да се спазват правилата на използване. При прекаляване може да се забележи зачервяване на кожата и обрив. Това налага преостановяване на използването на уред за няколко дни и консултация с Нектейн и с лекар дерматолог. Всеки уред има определено време и цикъл на използване, за достигане и поддържане на задоволителни резултати. Тези периоди са описани в Нектейн, а в повечето ни уреди има специален таймер за времето на използване на определена функция, за да се избегне пре-използване и защита на вашето здраве.

Всички наши уреди са преминали всички необходими тестове, включително и клинични. Уредите ни са одобрени от световната здравна организация (FDA), което означава, че ТЕ може да се ползват в домашни и професионални козметични студиа. Преминали са всички изпитания за безопасност и разполагат с всички необходими разрешителни и произход, за да влязат в продажба и използване от непрофесионалисти в домашни условия. FDA, CE, RoHS, FCC, PSE по стандарти ISO9001/ISO13485 - двойно сертифициране. Рециклируеми и спазване на екологични стандарти.
Козметични уреди с разрешение.

Технологията на нашите уреди идва от Германия, като разработването и качественото производство е под стриктно наблюдение и изискване за качество. Самото производство е пренесено в Китай поради ред причини. Както всяка известна и качествена марка се произвежда в Китай под строг контрол, така и нашите продукти подлежат на строг производствен контрол, за да се гарантира надеждност, издражливост и професионални резултати.

Всички наши уреди могат да се използват от лица над 18 години. С изключение, ако някоя технология и терапия се използва от лица под 18 години то следва да има стриктно наблюдение от отговорно лице (родител). Като по желание на родителя, може да се направи първо консултация с лекар. Някои от нашите уреди имат технологии, които не се препоръчват за използване от определена група хора, или само и единствено с предварителна консултация с лекар. Тази група хора са със силно изразени - диабет, остри хронични кожни инфекции, устройства поставени в сърцето, главата и др., жизнено важни микро животоспасяващи технологии. В тази група влизат още бременни и вече кърмещи в начални месеци. При съмнение във вашето здраве и при желание от използването на какъвто и да е козметичен уред, то следва задължително да се консултирате с лекар, за да вземете най-правилното решение, за вашата безопасност и здраве. За съжаление Нектейн не може да поеме тази отговорност да определи вашето здравословно и физическо състояние. Това е ваша отговорност и ако се съмнявате в най-малкото качество на здравето си, консултацията с лекар дерматолог или др. е задължителна, преди използването на какъвто и да е козметичен уред от Нектейн и общо на пазара.

ДА. Ръководствата и препоръките на всеки уред са предназначени за лесно навлизане в грижата за кожата с уредът. В тях сме описали важни стъпки и всяка функция. Как и с какво се използват за постигане на резултати. Описали сме предназначението на всяка функция на даденият уред, за да прецените по-лесно, коя от всички ще ви е най-полезна, или комплекстно използване на повече от една функция, ако прецените. В процеса на рутинната грижа за кожата ви лично трябва да изберете правилния допълващ козметичен продукт, като кремове, серуми и др. според целите на терапията, към която се насочвате, защото вие най-добре познавате кожата си. В ръководствата даваме насока и ориентир. Все пак може да поискате подкрепа от нас по всяко време, ако се чувствате недостатъчно подготвени за използване на даден уред.

Напротив. Продуктите в Нектейн са едни от най-евтините на пазара (в световен мащаб, както и за България) предоставящи абсолютно първокласно качество на благоприятна цена. Продуктите НЕ минават през прекупвачи и съответно цената не се оскъпява, а е заводска. Нектейн е официално представителство на технологична компания в България и това означава, че продуктите са с директна доставка до нашият български склад от момента, в който са зглобени в завода. Ние се гордеем с изключителната достъпност в цената и предоставянето на първокласно качество и резултати за всеки използващ нашите продукти. Продуктите ни са "оборудвани" и с първокласна подкрепа за използване и въпроси по ИМЕЙЛ, или ЧАТ 24/7 за България.

Имате още въпроси? Пишете ни тук, или в Чат формата.