Уред за елегантно освежаване и подмладяване на очите от Нектейн.

Използване на RF радиочестотни уреди за подобряване на процесите на стареене на кожата на лицето.

RF радиочестотни процедури против стараеене на кожата на лицето.


Радиочестотните терапии с RF уреди и лечения постепенно набират популярност за стягане на кожата и премахване на бръчки от кожата, като по този начин кожата изглежда млада. Радиочестотните процедури използват електромагнитни енергийни вълни под формата на радиация, за да произведат ефект срещу стареене. Излъчванията, произвеждани от радиочестотно лечение, са милиарди пъти по-малко мощни в сравнение с рентгеновите лъчи и следователно са много по-безопасни в сравнение с всяка друга радиочестотна експозиция.

Радиочестотните терапии и лечения за лице и тяло се използват в операции, свързани с естетика от последните 70 години. Въпреки това, с напредването на технологиите, вече са достъпни и домашни радиочестотни процедури против стареене. Те могат да бъдат толкова ефективни, колкото и операциите и по този начин да елиминират необходимостта да влезете под скалпела, за да получите млада кожа.


Как работи RF радиочестотната терапия?

Радиочестотните процедури за лице могат да бъдат идеални за всеки, който има бръчки, пукнатини или фини линии по кожата и който иска да има по-млад вид на кожата. RF терапията може да се приема от всеки възрастен над 18 години и е напълно безопасна за всеки тон на кожата. Може да има няколко изключения, тъй като хората с лоши капиляри, активно акне, розацея или метални импланти, както и бременни жени може да искат да избегнат RF метода за подмладяване на лицето.

Радиочестотните терапии и лечения обикновено действат чрез стимулиране на колаген и производство на еластин в кожата, което допълнително помага за възстановяване на остарялата кожа. Процедурите работят чрез загряване на дълбоките слоеве на кожата, като се използва усъвършенствана технология за радиовълни, между 122 и 167°F (50-75°C).

По време на процедурата епидермисът или горният слой на кожата не се увреждат. Според различни проучвания, температури по-високи от 115°F (45°C) могат да доведат до производство на протеини от топлинният шок. Тези протеини могат допълнително да причинят стягане и свиване на колагена в кожата.

Протеините също така стимулират производството на нови колагенови влакна в тялото, което допълнително ще доведе до подобрено качество и стягане на кожата. Лечението на базата на RF радиочестота може да се използва на различни места по тялото, включително под брадичката, бръчките по лицето, назолабиалните гънки.


Предимства на RF радиочестотната терапия.

Реални ползи от радиочестотна терапия за лице, освен намаляване на бръчките и стягане на кожата. Процедурите действат върху цялостната поддръжка на тялото, като по този начин води до подобрен вид против стареене на тялото и най-вече лицето. Някои от областите, в които работи радиочестотното лечение, включват:

  1. Контуриране на тялото - RF терапията е полезна за контуриране на цялото тяло, тъй като помага за стягане на отпуснатата кожа чрез стимулиране на производството на колаген. Проучване, проведено през 2017 г., показа, че 24 от 25 участници, които са преминали 5 до 8 сесии на радиочестотна терапия, са забелязали подобрение във формата на тялото. Общо 23 участници от 25 бяха щастливи да видят резултатите си.
  2. Борба с увреждането от UV лъчите - Излагането на вредни слънчеви/ултравиолетови (UV) лъчи може да причини разграждане на колагеновите влакна в кожата и по този начин да доведе до дезорганизация на кожата. Радиочестотното лечение може да бъде полезно и в такива случаи. Проучване, проведено през 2011 г. върху малка група участници, показа, че 3 месеца лечение с радиочестотна терапия е довело до клинично забележими подобрения с донякъде леки до умерени признаци на UV увреждане.
  3. Бръчки и фини линии – Проучване, проведено върху 70 жени на средна възраст през 2018 г., изследва ефекта от радиочестотното стягане на кожата под очите за намаляване на бръчките. Резултатите показват, че в продължение на 6 седмици от три лечения значително намаляват бръчките им. Иновативен уред с RF радиочестота за околоочен контур от Нектейн включва в себе си RF радиочестота, електрическа мускулна стимулация и фототерапия извън основната радиочестотна функция и следователно помага за стягане на кожата и процеси против бръчки/против стареене. Уреда може да се използва за множество цели за подмладяване на кожата.
  4. Контуриране на лице – Радиочестотата за контуриране на лицето е ефективна техника и е намерила широко приложение. Малко проучване наблюдава ефекта от RF терапията заедно с електромагнитното лечение в продължение на 8 седмици върху група от 11 участници. Резултатите подчертават забележително подобрение в отпуснатата кожа на лицето и значителни подобрения в контура на лицето при 73% от участниците.
  5. Отслабване на лицето - RF терапията има потенциал да отслабне и лицето. Проучване, проведено през 2017 г. върху 14 азиатски жени на средна възраст, наблюдава положителни ефекти от RF лечението за намаляване на мазнините в долната част на лицето. Повече от 90% от жените след 5 седмици изпитаха намаляване на количеството мазнини, а 60% от жените бяха доволни или много доволни от резултата.

Заключение.

Лечението, базирано на RF радиочестоти, постепенно се очертава като ценно и ефективна възможност за лечение, която може да се използва за подмладяване и стягане на остарялата кожа. RF терапиите могат също да помогнат за контуриране на отпуснатост на кожата на лицето. Тези лечения стимулират процеса на възстановяване и обръщат хистологичните и клиничните признаци на стареене, с ползата от сравнително безрисков метод и без изискване за хирургична интервенция.


Смятате ли, че имате нужда от Радиочестотна терапия на лицето? Може да използвате оригинален уред от Нектейн и да подобрите младостта на кожата си в домашни условия.

Категория RF уреди ➔

1 от 8