Преди и След

Преди и след използването на косметичните уреди от Нектейн.

Нектейн е онлайн магазин за красота, където ще намерите професионални и първокласни козметични уреди за грижа за лицето и кожата, за повече красота или възстановяване на красотата възможно най-добре.

Организираме кампания наречена: Благодаря ти, Нектейн!

Кампанията има за цел да разсее съмненията, страхът от използването и различни мисли.

Напротив, технологията включена в продукти за грижа за кожата е безопасна, ефективна и работи за всеки тип кожа, такива са козметичните уреди за красота в Нектейн, без да даваме гаранция за други продукти извън нашия магазин.

Скъпи "клиенти" - ПРИЯТЕЛИ, използващи продуктите на Нектейн, ако имате желание може да споделите вашите резултати в 2-3 снимки - ПРЕДИ и СЛЕД използването на продуктите на Нектейн, ние ще ги обработим и ще ги публикуваме в специална страница.

Всеки, който сподели своите резултати, ще получи индивидуален код за отстъпка в размер на 10% при следващата си поръчка от Нектейн. 

ПРИМЕР:

Ако Кремена чете това, Благодарим ти Кремена, че сподели с нас своите резултати от използването на скрубер за лице.

Ваня, ПРЕДИ и СЛЕД използването на ултразвуков скрубер за лице.

Може да изпратите своите снимки и малко име на имейл necteyn.bg@gmail.com или в месинджър от малкото синьо кръгче долу в дясно на екрана ви, така ще ги получим веднага.

След това ще получите специален индивидуален код за отстъпка в размер на 10% от следващата си поръчка, ако желаете още един от продуктите на Нектейн, или с този код за отстъпка може да зарадвате свой близък, като му поръчате някой от професионалните ни продукти за красота, за повод или без повод.

Също така, по този начин Вие ни показвате и ни давате най-доброто, за да знаем, че сме създали красота и ЩАСТИЕ.

ПОЖЕЛАНИЕ:

За да е достоверна информацията, дори да получите непрофесионално запитване от човек, който желае да използва нашите продукти, но не е сигурен, пожелание може да оставите обратна връзка с вас, която ще публикуваме под снимката. Имейл, профил във Фейсбук, Инстаграм, каквото пожелаете.

Очакваме ви с нетърпение. 

Поздрави от екипа на Нектейн.