Преди и След = 10% намаление

Нектейн е онлайн магазин за красота, където ще намерите професионални и първокласни козметични уреди за грижа за лицето и кожата, за повече красота или възстановяване на красотата възможно най-добре.

Толкова сме убедени в действията и резрешаването на голям спектър от проблеми по кожата или просто поддръжка, за запазване на красотата на кожата, че...

Сега може да се възползвате от -10% намаление на всички продукти в Нектейн.

Единственото, което е важно, да се снимате ПРЕДИ използването на наш продукт и СЛЕД използването отново да се снимате, за да се видят резултатите. Някой уреди нямат мигновен ефект, а след ден - седмица - месец.

Ако вече използвате продуктите на Нектейн може да споделите вашите резултати в 2-3 снимки - ПРЕДИ и СЛЕД използването на продуктите на Нектейн, ние ще ги обработим и ще ги публикуваме в специална страница.

Освен снимките, ПЛЮС споделяне на видео, как използвате вашия уред, ПЛЮС вашето мнение в страницата на продукта, който използвате ще се възползвате от -15% намаление + безплатна доставка до адреса, които посочите.

Всеки, който сподели своите резултати, ще получи индивидуален код за отстъпка в размер на -10% (-15%) според горните условия при следващата си поръчка от Нектейн. 

ПРИМЕР:

Ако Кремена чете това, Благодарим ти Кремена, че сподели с нас своите резултати от използването на скрубер за лице

Ваня, ПРЕДИ и СЛЕД използването на ултразвуков скрубер за лице.

Може да изпратите своите материали и малко име на имейл necteyn.bg@gmail.com така ще ги получим веднага.

След това ще получите специален индивидуален код за отстъпка в размер на -10% (-15%) от следващата си поръчка, ако желаете още един от продуктите на Нектейн, или с този код за отстъпка може да зарадвате свой близък, като му поръчате някой от професионалните ни продукти за красота.

ПОЖЕЛАНИЕ:

За да е достоверна информацията и честност, дори да получите непрофесионално запитване от човек, който желае да използва нашите продукти, но не е сигурен, пожелание може да оставите обратна връзка с вас, която ще публикуваме под снимката. Имейл, профил във Фейсбук, Инстаграм, каквото пожелаете.

При достатъчно събрани снимки и видеа ще се публикуват, за да са видими в нашия сайт и социални мрежи. 

ЗАБЕЛЕЖКА:

След като изпратите вашите материали и контакт с вас, за да ги публикуваме на нашият сайт и в социални мрежи ще счетем, че сте СЪГЛАСНИ вашите материали да се публикуват в нашият сайт и социални мрежи и да са обществено достъпни. По всяко време може да изискате от нас вашите материали да бъдат истрити от местата, където сме ги публикували - нашият сайт и социални мрежи.

Очакваме ви с нетърпение. 

Поздрави от екипа на Нектейн.