Уред за елегантно освежаване и подмладяване на очите от Нектейн.

Какво е EMS микроток и как заедно с уреди помага за подмладяване на лицето?

Микротокът EMS е неинвазивна електротерапевтична техника, която генерира ток с ниско напрежение, който е същият като естествените електрически токове, произвеждани в човешкото тяло. Тези EMS микротокове се използват главно за насърчаване на процеса на заздравяване на тъканите. В увредените или нездрави тъкани този ток е слаб или липсва.


EMS микроток за лице и как действа при подмладяването на кожата.

Домашни уреди с EMS микроток за лице

Домашен уред за подмладяване с EMS микроток.
Уред с EMS RF и LED против бръчки по кожата на лицето.

Уреди с EMS микроток за подмладяване на лицето


Микротокът е клинично тествано терапевтично лечение и една от най-горещите иновации в индустрията против стареене. Използва се в топ спа центрове и медицински кабинети за контуриране на лицето, тонизиране и стягане на стареещата кожа. Микроток е ток с ниско ниво, който имитира естествения ток на тялото, като същевременно осигурява както незабавни, така и кумулативни резултати против стареене. Тъй като микротокът работи подсензорно, лечението е успокояващо и повечето клиенти не чувстват нищо или ако е имате много нежна кожа на лицето то може да усетите съвсем малко приятно побоцване от иглички.

Процедурата с микроток е безопасна и ефектнивна за хора, които искат да постигнат и поддържат по-здрав и по-млад външен вид. Резултатите могат да бъдат толкова ефективни, че лечението с микротокова терапия често се нарича "5-минутен лифтинг на лицето".


Технологията Микроток EMS (Microcurrent) стимулира генерирането на енергия в кожата.

Така се стимулира създаването на еластин и колаген в кожата. Този процес може да доведе до по-стегната и тонизирана кожа, тъй като изглажда съединителната тъкан и лицевите мускули чрез засилване на клетъчната активност, като по този начин придава по-повдигнат или подобрен вид на лицето. Тази технология успешно се използва в EMS микротокови уреди за подмладяване на лицето за домашни условия за тези, които обичат красотата си.

Микротокът е безболезнена процедура и намалява бръчките, обикновено около челото, бузите и около устата. Процедурата е разпространена от десетилетия и много физиотерапевти използват тази лечебна процедура от 70-те години на миналия век за състояния на лицева парализа, като парализа на Бел и облекчаване на болката. Процедурата се оказа много ефективна, безопасна и добре насочена.

Множество проучвания доказаха ефективността и безопасността на използването на технологията EMS микроток. Според различни научни изследвания, проведени в миналото и сега, микротоковата технология съответно терапията с микроток приложена върху лицето предлага следните предимства:

  • Подобрява контура на лицето за по-изваяна визия;
  • Повдигне и стягане на подкожните мускулни влакна;
  • Значително намалява и/или премахва бръчките и фините линии;
  • Стяга и повдига линиите по челото;
  • Намалява възпалението и подпухналостта;
  • Прави кожата по-гладка като тон и текстура и по-стегната;

Налични уреди, които използват микротокова технология.

На пазара има множество уреди с микротокова технология, които предлагат отлична грижа за кожата и нейното общо подмладяване.

Например тези EMS микротокови уреди за подмладяване на лицето от Нектейн са ултра-премиум, против стареене от професионален клас за домашна употреба, които са заредени с авангардни технологии.

Забележими резултати се постигат след всяка употреба и редовната употреба на уреда в продължение на последователни седмични сесии води до следните резултати:

  • Стяга отпусната кожа;
  • Изглажда фините линии;
  • Подмладява стареещата кожа;
  • Значително намалява бръчките;
  • Стяга подкожните мускулни влакна;
  • Ускорява регенерацията на новата кожа;

Уредите са модерни домашни устройства, които се предлагат с множество зададени режими като ЙОН (йонофореза), LED (светлина), EMS (микроток), RF (радиочестота) и комбинации за множество кожни проблеми.


Синя и Червена LED светлина.

Променливата дължина на вълната на светлините ускорява ремоделирането и регенерацията на колагена. LED светлинната терапия помага за подмладяване на стареещата кожа. Синята фототерапия успокоява кожата. Червената фототерапия засилва признаците на стареене.


Електрическа мускулна стимулация (EMS/Микроток).

Минутни и специфични количества микротокове в режим електрическа мускулна стимулация спомагат за стягане на кожата чрез стягане и стимулиране на мускулите на лицето и шията.


Заключение:

Опитът и изследванията на клиентите досега потвърждават факта, че устройства от оригинален тип, като тези в Нектейн са доказали, че са полезни за лечение на бръчки. Въпреки това повечето уреди основно разчитат и използват технологията EMS микроток, без да включват други авангардни технологии против стареене, които също доказано работят за намаляване на появата на бръчки и фини линии.

За тежки признаци на стареене и за постигане на максимални резултати, комбинацията от фотоподмладяване (синя и червена LED светлина), радиочестота (RF) и EMS микроток е доказано по-мощна форма на лечение, предвид комбинаторните ефекти на различни технологии, работещи безпроблемно в тандем за по-забележими и по-бързи резултати. Такъв уред, които е наличен в Нектейн е този RF EMS LED уред за електро-мускулна стимулация на лицето.

Уредите против стареене в Нектейн комбинират различни технологии подходящи за всеки тип кожа и предпочитания. Подходящи за цялото лице и очите.

1 от 8