Уред за елегантно освежаване и подмладяване на очите от Нектейн.

Използване на RF EMS уред за лице и тяло.

Използване на RF EMS уред за лице и тяло.


Както сте забелязали този уред за лице и тяло е специфичен по форма и многофункционален. Технологиите в него позволяват максимална грижа за кожата и под кожата. По-долу ще изведем кратко ръководство допълващо книжката в кутията.

Пускане със задържане на бутона MODE.

Смяна на режими с кратко натискане на бутона MODE.

Усилване и намаляне на силата с кратко натискане на бутона LEVEL.

Изключване със задържане на бутона MODE.


Проба за поносимост на кожата.

Нанесете малко количество контактен гел (или обикновена вода) върху предмишница си, включете уреда на ниво 1 в режим EMS (микроток) и сложете главата на уреда върху мястото с гел (вода), за около 10 секунди, като леко мърдате уреда. След това изчакайте 24 часа и наблюдавайте мястото, ако не забелязвате аномалия с кожата си означава, че уреда е съвместим. Обикновено няма проблеми.


Използване на уреда за лице и тяло с RF и EMS.

Забележка: Когато се използва функция EMS (микроток) е препоръчително да е в комбинация с контактен гел. Гелът има електропроводимост, защото е основно на водна основа и така микротокът има досег с кожата. Не се препоръчват маслени продукти.

Забележка: Когато се използва функция RF (радиочестота) може да се използва също контактен гел, тъй като трудно попива в кожата и имате повече възможност да плъзгате главата на уреда без прекъсване поради изсъхване на течността. На суха кожата описаните функции няма да работят коректно.


1. Режим повдигане (лифтинг) на кожата ЛИЦЕ (RF + Светлина).

  • Почистете лицето си от грим и замърсявания, посредством мицеларна вода и др.;
  • Нанесете нормално количество гел, тонер, лосион върху кожата си;
  • Включете на RF + Светлина;
  • Използвайте първо на лявата част на лицето за 3 мин., като следвате масажните линии;
  • Използвайте след това на дясната част на лицето за 3 мин., като следвате масажните линии;
  • Използването на тази функция е 2-3 пъти седмично, за около 6 мин. общо.

2. Стимулиране на кожата ЛИЦЕ (RF + Светлина + Вибрация).

  • Същия начин като горния режим, като тук се стимулира кръвообращението, чрез масаж и затопляне на кожата. Получава се двоен ефект с две функции едновременно. Условията са същите като в горният режим. Също така козметичните съставки от любимите ви козметични продукти ще попиват по-дълбоко и ще се абсорбират правилно от кожата, като това позволява максималното действие на съставките.

3. Освежаващ кожата режим ЧАСТИ на ТЯЛО (EMS + Светлина). Използва се след душ, за да е чиста кожата ви.

Този режим е за подобряване вида на кожата по цялото тяло.

  • Нанесете контактен гел или любим крем за тяло на водна основа;
  • Включете EMS + Светлина;
  • Движете по желаното място за около 6 мин.;
  • 2-3 пъти седмично по 6 мин. наведнъж;

4. Подобряващ формата режим ЦЯЛО ТЯЛО (EMS + Светлина + Вибрация).

  • Условията са същите като при горния режим, като тук не само освежаваме повърхността на кожата, а и под нея посредством вибрацията. Двойният ефект подпомага за намаляване на подкожни мазнини и нормализиране на формата. Например оформяне (стягане) на корема, бедрата и други части по тялото.

Режимите за ТЯЛО с EMS микроток могат да се използват и върху лицето за стимулиране на кожата и стягане на мускулните влакна по лицето.

Режимите за ЛИЦЕ с RF радиочестота могат да се използват и върху тялото, тъй като радиочестотата има разграждащ подкожните мазнини ефект.


Забележка. Светлината се сменя автоматично. Редуват се една след друга - Червена, Синя, Жълта. Така кожата абсорбира всичко наведнъж.

Забележка. Уреда разполага с 3 нива на сила на функциите, като всеки режим с включена вибрация усилва или намаля вибрацията. 

Забележка. Използвайте основно 3-то ниво. Всички режими са засилени в него. Ако чувствате дискомфорт от EMS микротокът и топлината от RF радиочестотата може да регулирате нивата, например да преминете на по-ниско ниво.

Забележка. Не прекалявайте от оказаното време и периоди седмично. Ако усетите аномалия с кожата си това означава, че прикалявате с терапиите. Редно е да разредите терапиите.

Забележка. Не използвайте повече от 1 терапия дневно. Може да си изберете само една терапия, която да използвате, или да ги комбинирате - едната единия ден, другата другия ден.


Помощен материал:

RF радиочестота.

EMS микроток.

LED светлина.

Вибрация.

Често Задавани Въпроси.

Кратко видео:

Може да споделите долу в коментарите ако имате повече въпроси, или да изкажете как лично използвате уреда.

Към уреда за лице и тяло ➔

1 от 8