Уред за елегантно освежаване и подмладяване на очите от Нектейн.

Лифтинг на лицето и как да спасите кожата си.

Какво е лифтинг на лицето и как да спасите кожата си?

Лифтинг (lifting) на лицето е козметична хирургична процедура за създаване на по-млад вид на кожата на лицето ви. Стягане на кожата на лицето. Процедурата може да намали увисването или гънките на кожата на бузите и челюстта и други промени във формата на лицето ви, които се случват с възрастта. 


Домашни лифтинг уреди

Домашен уред за лифтинг и подмладяване на лицето.
Лифтинг уред с RF и EMS за подобряване на кожата на лицето.

Колекция лифтинг уреди


По време на лифтинг на лицето, парче от кожата от всяка страна на лицето се изтегля назад, а тъканите под кожата се променят хирургически, за да върнат контура на лицето в по-млада форма. Преди парчето кожа да бъде зашити и затворено, излишната кожа се отстранява.

Лифтинг на врата често се прави като част от лифтинг на лицето, за да се намалят мастните натрупвания и увисването на кожата на врата.

Лифтингът на лицето няма да намали изцяло фините гънки или бръчки по кожата ви или щетите от излагането на слънце. Други козметични процедури могат да се отнасят до външния вид или качеството на самата кожа.


Видове лифтинг на кожата на лицето.

Подмладяването на лицето е много популярен сегмент на козметичната хирургия. През последното десетилетие много изследвания бяха насочени към усъвършенстване на техниките и технологиите, използвани за обръщане на признаците на стареене на лицето. Днес има редица възможности за лечение, които пластичните хирурзи могат да използват, за да помогнат на своите пациенти да постигнат по-младежки вид в допълнение към традиционната операция за лифтинг на лицето.


Течен фейслифт.

Инжекционните дермални филъри, направени от хидроксиапатит, хиалуронова киселина или млечнокисела киселина, могат да се използват за нехирургично изглаждане на гънките по кожата на лицето, закръгляне на устни и запълване на кухи зони.

Подмладяване на челюстната линия.

Тази процедура е особено добра за съживяване на зоната между челюстта и горната част на врата. Излишната мазнина се отстранява от шията чрез липосукция, за да се извая челюстната линия.


Мини лифтинг на лицето.

Мини лифтингът (или мини фейслифт) е техника за лифтинг на лице, която използва по-малки разрези от традиционните техники за лифтинг и по този начин е по-малко инвазивна.

S-Lift.

Процедурата S-Lift понякога се използва за лечение на долната трета на лицето (врата и челюстите). При тази процедура се използва s-образен разрез, за ​​да се отдели кожата от подлежащата тъкан.


Лифтинг на средата на лицето.

Лифтингът на средата на лицето е много ефективен при лечението на средата на лицето (бузите). По време на тази процедура хирург прави малки разрези по линията на косата над ушите, както и в устата.


Кожно повдигане (само за кожата).

Кожният лифтинг на лицето се занимава с проблеми в областта на шията и долната част на лицето. По време на процедурата се правят разрези около ухото и в линията на косата, за да се даде възможност на лекарите да дисектират кожата от подлежащия мускул.


Временен лифтинг на лицето или Browlift.

Темпоралните лифтове се фокусират върху подобряването на областта на веждите. За лица с леко увиснали или спуснати вежди този тип лифтинг може да бъде чудесна алтернатива за леко повдигане на областта на веждите, без да се налага да се подлагате на пълна процедура за повдигане, която е по-инвазивна и изисква по-дълъг период на възстановяване.


MACS Lift / QuickLift.

Както QuickLift, така и MACS са модификации на техниката S-Lift, обсъдена по-рано. Тези процедури попадат между S-Lift и традиционната техника за лифтинг на лицето, както в инвазивността, така и в резултатите.


Традиционен фейслифт.

Традиционният лифтинг на лицето е подходяща процедура за търсене на оптимална корекция на умерено до значително стареене на лицето. Разрезите са разположени около ушите и в линията на косата, както и малък разрез под брадичката.


Защо се нуждаем от повдигане на кожата на лицето.

С напредването на възрастта външният вид и формата на лицето ви се променят поради нормални промени, свързани с възрастта. Кожата ви става по-малко еластична и по-рехава, а мастните натрупвания намаляват в някои области на лицето ви и се увеличават в други. Свързаните с възрастта промени в лицето ви, които могат да бъдат намалени с лифтинг на лицето, включват следното:

  • Увиснал външен вид на бузите;
  • Излишната кожа на долната челюст (челюсти);
  • Задълбочаване на гънката на кожата от страната на носа до ъгъла на устата;
  • Отпусната кожа и излишните мазнини във врата (ако процедурата включва повдигане на врата);

Лифтингът на лицето не е лечение на повърхностни бръчки, увреждане от слънцето, гънки около носа и горната устна или нередности в цвета на кожата.

Как да се спасите от влошаване на кожата на лицето.

Поемете отговорност за собствената си грижа за кожата.

Първата линия на защита, за да поддържате кожата си здрава, е да поемете отговорност за собствената си грижа за кожата. Ако сте изложени на риск от разграждане на кожата, ще трябва да разработите ежедневен режим за наблюдение и грижа за кожата си. Трябва да правите пълен оглед на кожата си всеки ден. Ако не можете да оцените собствената си кожа, трябва да сте наясно с областите на тялото си, където сте най-уязвими към увисване на кожата, и да сте сигурни, че хората, които се грижат за вас, проверяват тези области вместо вас и отчитат състоянието на кожата ви.

Предотвратяване на механични наранявания.

Механичните наранявания обикновено са, когато щипете, опъвате, мачкате, притискате кожата си и други подобни.

Поддържайте кожата чиста и хидратирана.

Често се къпете с мек сапун. Избягвайте много гореща вода, тъй като тя изсушава кожата. Изсушете кожата си, като потупвате, а не да я триете и натискате.

Хранете се здравословно.

Хранете се здравословно и пийте много течности, особено вода. Поддържайте телесното си тегло в здравословни граници. Хората с наднормено или поднормено тегло са склонни да имат повече проблеми с разграждането на кожата на лицето. Доброто хранене ще ви помогне да направите кожата по-устойчива на разграждане и по-вероятно е да се излекувате и да се преборите с инфекции, ако се случат:

  • Омега 3 мастни киселини (сьомга, скумрия, ленено семе);
  • Витамин С (цитрусови плодове, ягоди, броколи);
  • Витамин А (Зеленчуци с тъмно зелен или тъмно оранжев цвят);
  • Цинк (морски дарове, месо и яйца);
  • Протеини (месо, яйца, сирене и соеви продукти);

Кое е най-доброто лечение за стягане на кожата?

Хирургичен лифтинг на лицето или операция на клепачите, ще ви даде най-драматичните резултати, но освен това ще намерите много други опции за стягане на кожата. Тези други опции предлагат по-малко престой в болничен вид и по-ниски разходи. Друго предимство: Много от тях могат да се използват на почти всяка част от тялото ви, която се нуждае от повдигане "лифтинг".

Лазерно възстановяване на повърхността. Това е най-ефективната процедура за стягане на отпусната кожа за разлика от описаното по-горе. Лазерно лечение, тази процедура изисква известен престой. Ще трябва да останете вкъщи от 5 до 7 дни. Лазерното препластване също ви дава най-бързи резултати.

Лифтингът на лицето може да даде на лицето и шията ви по-младежки вид. Резултатите от лифтинг на лицето не са постоянни. С възрастта кожата на лицето може отново да започне да увисва. Като цяло може да се очаква лифтинга на лицето да продължи 10 години.

Повдигането на лицето ни е много специфична процедура и трябва да обърнем сериозно внимание на кожата си в по-млада възраст, за да предотвратим отпускането на кожата на лицето и вратът преди достигането на нашите старини. За да се грижим превантивно за кожата си около лицето, можем да използваме технологични асистенти, които да помогнат на кожата на лицето ни да остане свежа и активна за дълго време, преди да дойде нормалното стареене. 

Имаме няколко технологични асистенти в рутинната грижа за кожата, които ще стимулират отделянето на колаген и ще поддържат кожата ви постоянно жива, здрава, свежа, мека и стегната. Те също така ще премахнат фините линии и бръчки по частите на лицето и така винаги и дълго време кожата на лицето ви ще бъде по-свежа и може да не се наложи да правите лифтинг, дори ако сте в напреднала възраст.


Превантивни начини за повдигане и стягане на лицето при рутинна грижа за кожата, за да спасите на кожата.

Номер 1: Скрубер. Скруберът е средство за дълбоко почистване на кожата, което е важно за нейното здраве, който има уникален и ефективен лифтинг ефект (стягане на кожата) и премахване на фините линии. Използват се специални технологии за грижа за кожата. Можете да видите един от нашите най-ефективни скрубери - Ултразвуков скрубер за почистване на кожата на лицето. 

Номер 2: Асистентът за масаж, който се бори с бръчките, прави уникален лифтинг на лицето. Укрепва кожата на лицето и придава изключително здрав и стегнат вид. Особено подходящ за стягане на кожата на лицето, шията, около очите и бузите. Много подходящ за нанасяне на кремове за лице, тъй като чрез технологията, хранителните вещества от кремовете достигат много по-дълбоко в кожата за по-голям ефект. Може да видите в - Масажна терапия за повдигане (лифтинг), стягане и против бръчки по кожата. 


Може да разгледате още уреди за лифтинг на лицето и как да спасите кожата си от менюто по-горе.

Ако имате нужда от помощ, ще се радваме да ви помогнем - Нектейн.

1 от 8