Уред за елегантно освежаване и подмладяване на очите от Нектейн.

Умен масажор за врат от ново поколение.

Днес ще разберете за нещо, което ще ви бъде много полезно, ако имате болки и умора на врата. Но преди това:

В днешно време много от нас са претоварени с ежедневни задачи, като домакинство, доста работа на работното място, дори и някой може да си полежават повече, а и да не изключваме и тренировките. Всички тези неща водят до неимоверно натоварване на тялото и от там получаваме много схващания, мускулни трески и хронична умора на мускулите ни.

Умора, скованост и болки във врата?

Колко често имаме желание тези болки от тялото ни и врата ни просто да изчезнат, или да се намери някой, който да ни масажира толкова уникално, даже да си вкара пръстите в тялото ни, че направо да се преродим от удоволствие и олекчаване. Или да има някакъв уникален масажор за врат или тяло, който да носим със себе си навсякъде и да го ползваме по всяко време. Това е най-хубавата мечта, нали?

Когато говорим за преумора на тялото, най-уязвимата и най-често травмираната част е, нашият врат. Нашият врат поема цялата негативна енергия по време на ежедневните ни задачи и от там усещаме дискомфорт, схванатост, умаляване, болки в долната част на врата - трапеца, малко в плешките и рамената. От там имаме и главоболие, нервност и отпадналост. Това е една от причините да не се чувстваме добре по време на преумората.

Колко хубаво би било, да се приберем вкъщи след дълъг работен ден, изморени, схванати с болки във врата и да има едни магически ръце, които да ни хванат и да ни разтрият, за да се почувстваме наистина отпочинали и освежени и да нямаме натоварване във врата и областта на врата.

За щастие има такава магическа ръка, която прави чудеса. Наречена е: масажор за врат, който ще ви помогне при болки и схванатост във врата.

Умен масажор за врат.

Масажора за врат от Нектейн е един от най-добрите начини за масаж на врата и връщане на жизнеността на вратните мускули, успокояване и отърване от болката и схванатостта в областта на врата.

Този умен масажор за врат - шия от ново поколение  е снабден с технологии подходящи за всеки, които ефективно се справят с болките във врата:

  • Ултразвук. Ултразвуковите вибрации са нежни и дълбоко проникващи в мускулната тъкан и реално разтриват не кожата ви, а самия мускул отдолу.
  • Микроток. Да, снабден е с микротокови инпулси, които достигат до кръвоностните съдове на мускулите и благоприятно възвръщат нормалната циркулация на кръв.
  • Топлина. Масажорът за врат произвежда топлина до 42 градуса, която от своя страна затопля и успокоява схванатото и уморено място на врата и облекчава болката и сковаността.
  • Лекота. Масажорът за врат е толкова лек (около 160 гр.), и толкова компактен, че напрактика може да го носите където и да сте: вкъщи, докато правите нещо, на работа, докато работите, по време на път. Просто навсякъде може да масажирате врата си с масажора и да релаксирате постоянно.

Всяка от тези функции има ниво на регулиране и всяка по отделно може да се ползва предвид предпочитанията, които желаете. Било то истински масаж или релакс.

Традиционният масаж, за разлика от нашия масажор за врат, не може да осъществи желания резултат, който желаете и след този масаж се получава мускулна треска, макар за момент да сте почувствали облекчение. Масажорът за врат, който ще видите по-долу, не води до мускулна треска. С внедрените си технилогии, масажорът ефективно действа на засегнатите части по врата.

Компактният масажор за врат в Нектейн е подходящ за мъже и жени. Неговата U-образна форма и уникална гъркавост позволява поставянето му на по-тънък и по-дебел врат.

Нека видим в повече детайли този уникален масажор за врат.

Масажор за врат.
Масажора за врат премахва схващанията и умората по време на доста честите дейности, работа, вкъщи, старост.Нова масажорна мода в масажорите за врат.Функции на масажора за врат.Съчетаване на микротокови технологии в масажора за врат.Микротоковите импулси действат по-ефективно за облекчаване на врата.2 режима на затопляне на врата.Температурен диапазон на затопляне на масажора.16 нива на микротока в масажора за всяко предпочитание.Нива на регулиране на микротока в масажора за врат.U - образен дизайн, който прилепва идеално на всеки врат - дебел и тънък.Масажора за врат има таймер за автоматично излючване след 15 мин. на неизползваност.Масажора за врат е много лек, като мобилен телефон.Обобщение на детайлите на масажора.Лесно и просто управление на масажора за врат с един бутонен джойстик.

Определено този масажор за врат би бил най-хубавото и полезно за вашия врат, за да можете да се отървате от умората и сковаността, да релаксирате и да успокоявате напрактика живота си.

 

КЪМ МАСАЖОРА

1 от 8