Уред за елегантно освежаване и подмладяване на очите от Нектейн.

RF лифтинг с козметична RF радиочестота за красиво лице.

Козметична радиочестотата (RF) е неинвазивна козметична процедура за лице и тяло, която се използва за получаване на лифтинг ефект (RF лифтинг). Това е метод за подмладяване на лицето, който прилага топлина към по-дълбоките слоеве на дермата.


Домашни уреди за RF лифтинг на лицето

Домашен уред за RF лифтинг на околоочен контур.
Уред с EMS, RF лифтинг и LED против бръчки по кожата на лицето.

Колекция RF лифтинг уреди


Тази радиочестотна терапия включва контролирано нагряване на отделните слоеве на дермата, насърчава производството на обновен колаген, като предлага естетически ползи - така наречения радиочестотен лифтинг. RF радиочестотата помага за затягане на увисналата кожа, извайване на тялото и подобряване на яркостта на кожата.


Как работи козметичната RF радиочестота?

Енергията на честотата влиза в слоевете на кожата, за да загрее тъканта на кожата избирателно, където колагеновите влакна са вградени. Местното отопление причинява незабавно свиването на колагеновите влакна и мастните клетки се оттичат и след това се свиват, докато всичко е жизненоважно, важни фибробластни клетки (част от нашата съединителна тъкан) се стимулират да произвеждат нов колаген и еластични влакна.

Ефектът от RF лифтинг ще бъде по-плътна, гладка, млада на вид кожа. Мастните клетки намаляват, докато упоритият целулит става по-малко забележим.

По-специално, лечението с RF радиочестота е, да накара тялото да повярва, че има атака в тази област. Това кара тялото да реагира чрез изпращане на регенеративни елементи в текущата област, които правят тъканите естествено подмладени.

Радиочестотен RF лифтинг отнема около час и може да бъде почти безболезнена. Човек може да очаква нулев дискомфорт по време на сесията или леко зачервяване след процедурата.


Потенциални ползи от RF лифтинг.

Основните предимства на радиочестотната терапия са стягането на кожата и премахване на бръчки, основно по лицето.

Тази процедура намалява признаците на стареене и ви осигурява по-млада и здрава кожа без нужда от операция. Радиочестотният RF лифтинг укрепва и стяга кожата, която е отслабена, чрез удебеляване и стимулиране на новия колаген. Тази помощ с колаген подпухва кожата, намалява фините линии и бръчки на лицето, шията и други зони и също затяга кожата на различни зони на тялото.

В допълнение, RF радиочестотната терапия за лице също помага за борба с увреждането на слънцето поради способността да стимулира производството на колаген.

Борба с увреждането на слънцето: излагането на ултравиолетови лъчи може да дезорганизира колагеновите влакна, които са в кожата ви и да се разрушат.

Контуриране на тялото: терапията с RF радиочестота може да помогне за затягане на свободната кожа на тялото ви чрез стимулиране на производството на колаген.

Контурна пластика на лицето: резултатите са дълготрайни и зависят от кожата и процеса на застаряване. Много хора източват сметката си месечно, тъй като те харесват как изглежда лицето им.

Бръчки и фини линии: проучването доказва, че три лечения в продължение на 6 седмици могат значително да помогнат за намаляване на бръчките около очите.

RF радиочестота за намаляване на бръчките: RF лифтинг терапията има потенциала да се използва като не-хирургичен метод за намаляване на бръчките. Единственият страничен ефект, който се наблюдава е, зачервяване няколко часа след процедурата.


Какви са ефектите от RF радиочестотата?

Радиочестотата е проста техника за красота, която осигурява естетическите предимства на лицето и тялото. Нейните ефекти са:

  • стимулира кръвообращението;
  • стимулира производството на колаген и еластин;
  • подобрява еластичността на кожата;
  • намалява появата на бръчки;
  • общо осезаемо подмладяване на лицето;

Сред предимствата на лицето, радиочестотата се отличава с незабавен лифтинг ефект, както и дрениране на подпухналостта на периокуларната област, торбички под очите и намаляване бръчки по лицето.

Що се отнася до ползите за тялото, радиочестотата е полезна за затягане на тъканите, за увеличаване на метаболизма на адипоцитите и разширяване на лимфната система на връщане. Тя също така помага за подобряване на портокаловата кожа.


Продължителност на радиочестотната терапия.

Стандартното радиочестотна терапия се състои от около 4 и 10 сесии. Сесиите обикновено траят около 10 минути, за процедури за лице и около половин час за процедури за грижа за тялото.

Препоръчително е да изчакате интервал от 15 дни между всяка сесия. Радиочестотните терапии за лице могат да се провеждат и по всяко време на годината. След края на лечението се препоръчват поддържащи сесии след няколко месеца.

Резултатите са видими Към четвъртата или петата сесия. RF радиочестота е предназначена за допълнително приложение към пресотерапия и кавитационни процедури. Използва се за възстановяване на мускулния тонус.


Противопоказания.

Козметичната RF радиочестота не може да се прилага в следните случаи:

  • бременност и кърмене на жените;
  • тежко сърдечно заболяване;
  • заболявания на съединителната и мускулната тъкан;
  • болести на кръвосъсирващата система;
  • рак;
  • хора с пейсмейкъри;
  • метални пластини или протези в зоната на лечение;
  • скоро поставени колагенови импланти;
  • хора с много наднормено тегло;

Заключение.

Процедурата с RF радиочестота (радиочестотен RF лифтинг) прави кожата по-млада с безопасно отопление в дълбоките слоеве на кожата, богати на колаген. Тази топлина помага да се затегне съществуващия колаген и следователно стимулира производството на нов колаген. Това актуализира контури, намалява увисването и подобрява текстурата и гладкостта на повърхността на кожата.

Областите, които могат да бъдат подложени на радиочестотен RF лифтинг – са бузите на лицето, назолабиалните линии, марионетните линии и за общо затягане на кожата.

Като:

  • Очи: очните бръчки и отпуснатост на кожата, също тежки клепачи;
  • Устни: околоустните бръчки;
  • Чело, за изглаждане на хоризонталните линии;
  • Корем: отпусната кожа след раждането или поради прекомерно излагане на слънце;
  • Ръце: отпусната кожа, особено вътрешната част на предмишницата;
  • Области на бедрата и коленете: отпуснатост на кожата поради възрастта и излагане на слънце;
  • Хълбоци: отпуснатост на кожата поради стареене и загуба на обем;

RF радиочестотни уреди за лице.

В Нектейн може да намерите уреди за домашен RF радиочестотен лифтинг на лицe ТУК, с които професионално да се грижите за кожата на цялото лице в домашни условия, за да имате красиво лице.

1 от 8