Козметична RF радиочестота за красиво лице.

Радиочестотата (RF) е неинвазивна козметична процедура за лице и тяло, която се използва за получаване на лифтинг ефект (радиочестотен лифтинг). Това е метод за подмладяване на лицето, който прилага топлина към по-дълбоките слоеве на дермата.

Подмладяване на лицето с RF радиочестота професионално в домашни условия.

Тази радиочестотна терапия включва контролирано нагряване на отделните слоеве на дермата, насърчава производството на обновен колаген, като предлага естетически ползи - така наречения радиочестотен лифтинг. RF радиочестотата помага за затягане на увисналата кожа, извайване на тялото и подобряване на яркостта на кожата.

Как работи козметичната RF радиочестота?

Енергията на честотата влиза в слоевете на кожата, за да загрее тъканта на кожата избирателно, където колагеновите влакна са вградени. Местното отопление причинява незабавно свиването на колагеновите влакна и мастните клетки се оттичат и след това се свиват, докато всичко е жизненоважно, важни фибробластни клетки (част от нашата съединителна тъкан) се стимулират да произвеждат нов колаген и еластични влакна.

Ефектът от това ще бъде по-плътна, гладка, млада на вид кожа с физически "лифтинг". Мастните клетки намаляват, докато упоритият целулит става по-малко забележим.

По-специално, лечението с RF радиочестота е, да накара тялото да повярва, че има атака в тази област. Това кара тялото да реагира чрез изпращане на регенеративни елементи в текущата област, които правят тъканите естествено подмладени.

Процедурата обикновено отнема около час и може да бъде почти безболезнена. Човек може да очаква нулев дискомфорт по време на сесията или леко зачервяване след процедурата.

Потенциални ползи от процедурата с RF радиочестота.

Основните предимства на радиочестотната терапия са стягането на кожата и премахване на бръчки, основно по лицето.

Тази процедура намалява признаците на стареене и ви осигурява по-млада и здрава кожа без нужда от операция. Радиочестотния лифтинг укрепва и стяга кожата, която е отслабена, чрез удебеляване и стимулиране на новия колаген. Тази помощ с колаген подпухва кожата, намалява фините линии и бръчки на лицето, шията и други зони и също затяга кожата на различни зони на тялото.

В допълнение, RF радиочестотната терапия за лице също помага за борба с увреждането на слънцето поради способността да стимулира производството на колаген.

Борба с увреждането на слънцето: излагането на ултравиолетови лъчи може да дезорганизира колагеновите влакна, които са в кожата ви и да се разрушат.

Контуриране на тялото: терапията с RF радиочестота може да помогне за затягане на свободната кожа на тялото ви чрез стимулиране на производството на колаген.

Контурна пластика на лицето: резултатите са дълготрайни и зависят от кожата и процеса на застаряване. Много хора източват сметката си месечно, тъй като те харесват как изглежда лицето им.

Бръчки и фини линии: проучването доказва, че три лечения в продължение на 6 седмици могат значително да помогнат за намаляване на бръчките около очите.

RF радиочестота за намаляване на бръчките: RF терапията има потенциала да се използва като не-хирургичен метод за намаляване на бръчките. Единственият страничен ефект, който се наблюдава е, зачервяване няколко часа след процедурата.

Какви са ефектите от RF радиочестотата?

Радиочестотата е проста техника за красота, която осигурява естетическите предимства на лицето и тялото. Нейните ефекти са:

 • стимулира кръвообращението;
 • стимулира производството на колаген и еластин;
 • подобрява еластичността на кожата;
 • намалява появата на бръчки;
 • общо осезаемо подмладяване на лицето;

Сред предимствата на лицето, радиочестотата се отличава с незабавен лифтинг ефект, както и дрениране на подпухналостта на периокуларната област, торбички под очите и намаляване бръчки по лицето.

Що се отнася до ползите за тялото, радиочестотата е полезна за затягане на тъканите, за увеличаване на метаболизма на адипоцитите и разширяване на лимфната система на връщане. Тя също така помага за подобряване на портокаловата кожа.

Продължителност на радиочестотната терапия.

Стандартното радиочестотна терапия се състои от около 4 и 10 сесии. Сесиите обикновено траят около 10 минути, за процедури за лице и около половин час за процедури за грижа за тялото.

Препоръчително е да изчакате интервал от 15 дни между всяка сесия. Радиочестотните терапии за лице могат да се провеждат и по всяко време на годината. След края на лечението се препоръчват поддържащи сесии след няколко месеца.

Резултатите са видими Към четвъртата или петата сесия. RF радиочестота е предназначена за допълнително приложение към пресотерапия и кавитационни процедури. Използва се за възстановяване на мускулния тонус.

Противопоказания.

Козметичната RF радиочестота не може да се прилага в следните случаи:

 • бременност и кърмене на жените;
 • тежко сърдечно заболяване;
 • заболявания на съединителната и мускулната тъкан;
 • болести на кръвосъсирващата система;
 • рак;
 • хора с пейсмейкъри;
 • метални пластини или протези в зоната на лечение;
 • скоро поставени колагенови импланти;
 • хора с много наднормено тегло;

Заключение.

Процедурата с RF радиочестота (радиочестотен лифтинг) прави кожата по-млада с безопасно отопление в дълбоките слоеве на кожата, богати на колаген. Тази топлина помага да се затегне съществуващия колаген и следователно стимулира производството на нов колаген. Това актуализира контури, намалява увисването и подобрява текстурата и гладкостта на повърхността кожа.

Областите, които могат да бъдат подложени на радиочестотен лифтинг – са бузите на лицето, назолабиалните линии, марионетните линии и за общо затягане на кожата.

Като:

 • Очи: очните бръчки и отпуснатост на кожата, също тежки клепачи;
 • Устни: околоустните бръчки;
 • Чело, за изглаждане на хоризонталните линии;
 • Корем: отпусната кожа след раждането или поради прекомерно излагане на слънце;
 • Ръце: отпусната кожа, особено вътрешната част на предмишницата;
 • Области на бедрата и коленете: отпуснатост на кожата поради възрастта и излагане на слънце;
 • Хълбоци: отпуснатост на кожата поради стареене и загуба на обем;

RF радиочестотни уреди за лице.

В Нектейн може да намерите уреди за домашни процедури с RF радиочестота за лице, с които професионално да се грижите за кожата на цялото лице в домашни условия.

Подмладяване на лицето с RF радиочестота професионално в домашни условия.

Ръководства на потребителя част 3.
Натиснете на уреда, за съответното ръководство: 1 2 ✔ 4 Интелигентен масасор за очи. Оригинално ръководство на потр...
Ръководства на потребителя част 2.
Натиснете на уреда, за съответното ръководство: 1 ✔ 3 4 Водоустойчив ултразвуков скрубер за почистване на лице. Ори...
Ръководства на потребителя част 1.
Тези ръководства на потребителя са само и единствено за практическа употреба на уредите намиращи се в Нектейн. Те не ...

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват