Уред за елегантно освежаване и подмладяване на очите от Нектейн.

От какво се получават реално торбичките под очите и как да ги премахнем?

Случвало ли ви се е да се събудите след нощен сън и да забележите, тъмни кръгове И по-лошото - торбички под очите? Или да имате напрегнат и нездравословен начин на живот и един ден да се погледнете в огледалото и да се окаже, че сте с подпухнали очи.

"Ами сега, какво е причинило тези нежелани торбички под очите?" "Как да си освежа очите?"

Усмихнете се, не е толкова тревожно. Просто трябва да се спазват някой правила в грижата за очите и ЕДИН иновативен начин за премахване на торбички под очите, професионално в домашни условия и общото им освежаване. Но преди да разберете от какво се получават реално торбичките: 

Начинът на живот, остаряването и генетиката са всички фактори, които допринасят появата на торбички под очите. Алергиите могат да доведат до задържане на течности под окото, което води до това, че очите да изглеждат подути. Липсата на сън или дехидратация също може да доведе до появата на тъмни кръгове под очите.

Как да премахнем торбичките под очите бързо и лесно?

Как се получават торбички под очите?

От какво се получават реално торбичките под очите и как да ги премахнем?

Кожният слой около и под очите е по-тънък от кожата в другата част на лицето. Този тънък слой бързо показва загуба на еластичност и намален колаген по лицето. Тъй като слоят кожа под окото изтънява с възрастта и кожата от горната част на окото започва да увисва, тъмните кръгове или торбичките под очите стават по-изпъкнали на пръв поглед. Попълването на влагата и хидратирането на кожата около очите може да намали появата на тъмни сенки под очите и да помогне за забавяне на признаците на стареене на кожата.

Когато около очите е гладко и плоско, никой не го забелязва. Но когато е подпухнало или увиснало и тъмно, това е нещо като сигнал, който гласи: "Сега показваме: Стари и уморени очи.“ Торбичките могат да повлияят на чувствата ви към външния ви вид и да накарат другите да имат предположения за начина, по който се чувствате.

Звучи ли ви познато: "Чувствате ли се уморени? Дълга нощ? Стресът достига ли до вас?". От цялата кожа на тялото ви най-чувствителна е частта около очите ви. С напредването на възрастта мускулите около очите стават по-слаби. Това позволява на нездравословните течности и мазнини да се задържат и да се установяват под очите ви. Въпреки че се случва на всеки, но някои хора имат по-големи торбички от други.

Торбичките под очите могат да са наследствени. Те също са нормален страничен ефект от тютюнопушенето, алкохол. Взиране в компютърния екран. Дълго шофиране. Лоша околна среда. И т.н. Ако идват и си отиват, торбичките под очите обикновено са резултат от липса на сън или алергии. Ще ги забележите само сутрин, особено много рано или ако сте яли солена храна предната вечер.

Как да премахнем торбичките под очите?

Опитайте тези доказани народни методи за премахване на торбички под очите:

  • Наложете хладен компрес. Навлажнете чиста кърпа с хладка вода. Докато седите изправени, притиснете внимателно към окото си, за няколко минути. Прохладата помага за намаляване на отока и възпалението.
  • Подарете си реквизит. След като заспите, течността може да се събира под очите ви и да причини подпухналост. Подпрете се с допълнителна възглавница или повдигнете горната част на леглото си.
  • Намалете или спрете да пушите. Всеки човек губи колаген с напредването на възрастта. Това е протеин, който помага да поддържате кожата стегната. Но пушенето ви кара да го губите по-бързо и може да допринесе за торбичките под очите.
  • Проверете контактните си лещи. Въпреки че ви помагат да виждате ясно, контактните лещи могат да пазят инфекции и малки частици по окото ви, които причиняват възпаление, което може да направи очите подпухнали.
  • Намалете или спрете консумацията на сол. Ако сте малко "отпуснати" със солницата или се наслаждавате на храни с високо съдържание на натрий (сол), като картофени чипсове или пица и др., преминете към нещо по-малко солено. Натрият помага на тялото ви да задържа течности и да кара торбичките под очите да се образуват, или уголемяват.
  • Намалете течностите през нощта. Важно е да сте хидратирани. Но когато пиете много течност преди лягане, тялото ви може да я складира под формата на торбички.
  • Настройте съня си. Около 7 - 9 часа може да свършат работа. Липсата на сън отслабва мускулите около окото ви. Промъкнете се в дрямка, дори на работното място в обедната почивка, или направете няколко добри повторения на нощи в сън, за да осигурите на тялото си възможност да се самоизлекува.
  • Определете вашите алергии. Алергиите могат да доведат до раздразнение на очите. Това ги кара да се надуват. Ако разпознаете към какво сте алергични, консултирайте се с Вашия лекар относно лекарствата в последствие. Ако не го направите, изследвайте вашите сапуни, бои за коса, лак за коса, почистващи препарати и козметика, за да се справите, ако премахването на нещо подобри торбичките под очите и тъмните кръгове.

Ако имате упорити торбички под очите, подходът от следващо ниво включва процедури за премахване на торбичките под очите, като лазерна шлифовка и химически пилинг. Те тонизират и стягат кожата ви, защото не са инвазивни.

Въпреки че зависи от това, което причинява торбичките ви, блефаропластиката също е опция. При тази амбулаторна процедура хирург прави разрез, за ​​да се отърве от мазнините в горния или долния клепач.

Но това не е всичко! В началото споменахме за ЕДИН прекрасен начин, с който лесно може да се справите с торбички под очите, тъмни кръгове, околоочни бръчки и цялостно освежаване на кожата около очите.

Премахване на торбички под очите с иновативен масажор за очи от Нектейн.

Този начин за умно премахване на торбички вкъще е: Иновативен масажор за очи!

Съчетани няколко технологии в едно, които ефективно се борят и премахват честите проблеми с очите. Ултразвуков масаж, светлинна и топлинна терапия са най-добрата войска, за проблемите с очите. Професионално в домашни условия, без скъпи и опасни за очите ви процедури.

Вече спокойно може да се грижите за очите си и да ги поддържате в прекрасно и сияйно положение с един крем за очи и един масажор за очи.

Разгледайте няколко модела масажори за очи, за да разрешите вашия проблем.

МАСАЖОРИ ЗА ОЧИ

1 от 8