Защо да използваме козметични уреди за лице?

Защо да използваме козметични уреди за лице в домашни условия?


Ако никога не сте използвали козметичен уред за лице, то горещо препоръчваме да започнете да използвате и да подобрявате красотата си. Не напразно съществуват козметични студиа, където се извършват много козметични процедури за подобряване и разкрасяване на лицето и тялото.

Хубавото в днешно време е, че козметичните уреди за лице и тяло могат да се използват професионално в домашни условия. Ефектът, който ще забележите ще удовлетвори желанията, към които сте се старали. Нектейн е онлайн магазин и ТОП домашно козметично студио за красота, където с лекота може да направите комбинация от уреди и да ги използвате в домашни условия, за подобряване на красотата си.

Само с кремове няма да може да постигате резултатите, за които мечтаете с регенерация и подобряване на кожната структура, за подобряване на красотата на лицето и тялото. Козметичните уреди за лице са устройства, в които има внедрени едни от най-добрите технологии.

Технологии, клинично доказали своята ефикасност върху човешкото здраве и козметичната грижа за кожата. 


Тези технологии са изключително полезни, които благоприятно действат върху кожата. Какво бихте видели за даден козметичен уред и как да прецените, от кой имате най-голяма нужда. Или коя комбинация би допринесла за това да се почувствате и да изглеждате много добре ще разберете сега.


Тук са няколко причини защо трябва да използвате козметични уреди за лице с определена технология.


 • LED светлина.

По-професионално това се нарича фотон терапия. Има уреди само с вградена такава фотон терапия. Фотон терапия може да е само с червена светлина. Комбинация с червена и синя светлина. Също така може да намерите и козметични уреди за лице, в които да е вградена лилава, или зелена светлина. Основно в уредите се използват червена и синя светлина за терапия на кожата на лицето. Накратко червената светлина се бори с фините линии и по дълбоките бръчки, като по този начин подмладява и регенерира кожата. Синята от своя страна се бори с възпаленията по кожата, като например борба с акнето и кожа податлива към възпаления. Синята светлина облекчава тези състояния. Общо светлинната терапия е почти задължителна за всяка възраст, ако желаете кожата ви винаги да изглежда добре.


 • EMS микроток.

Думата ток няма нищо общо с нормалния ток по домовете ни. Микротокът е едва доловим импулс, върху кожата ви, който има за цел да стимулира кожните клетки, да ги съживи. Това съживяване се постига чрез стимулацията с микроток и задействането на клетките да произвеждат колаген и еластин. Тези елементи знаете, че са изключително важни по време на стареенето на кожата и ако са намалени, кожата става скучна с фини линии и бръчки, дори и петна. Микротокът стимулира клетките за максималното производство на колаген и еластин, за по-гладка кожа. С помощта на микротокът в даден козметичен уред за лице и чрез разнасянето на крем, есенция или друго ще можете да подхравате кожата си отлично в дълбочина.


 • Ултразвук.

В козметичните уреди за лице може да видите и технологията Ултразвук. По-известно като вибро-акустична терапия за лице. Тази технология се използва за почистване на лицето, както и стимулиране на кръвообращението под горния слой на кожата. Така с лекота се доставя нужния кислород до клетките, за да могат те да живеят и нормално да изпълняват функциите си. Например тези, които описахме по-горе.


 • RF радиочестота.

Козметичен уред за лице с RF радиочестота от своя страна се бори благоприятно с бръчките по лицето. Как? Радиочестотата в такъв уред произвежда вълни, които вълни са строго регулирани, а от тях се извлича топлина. Тази топлина подпомага достигането на кръв и съответно кислород до клетките и им помага да изпълняват функциите си при производството на колаген и еластин. Така фините линии и бръчките видимо намаляват. Също така радиочестотата има и лифтинг ефект, ефект на повдигане на увисналата кожа. Радиочестотната терапия за лице разсейва мастните натрупвания под кожата и стяга контура на лицето. Такава процедура също се използва и по цялото тяло, за намаляване на целулита или подкожни мазнини по тялото.


 • Горещ / Студен компрес.

В уредите за лице може да срещнете и вариант на Горещ компрес и Студен компрес (криотерапия). Криотерапията заедно с червена светлинаа мощно стимулира производството на колаген. Също така разтриването на кожата със студен компрес плюс крем, или друга есенция заключва хранителните вещества в порите на кожата и кожата изглежда много по-всежа и подхранена.


 • Вакуум.

Вакуум технологията замества различни болезнени инструменти за премахване на черни точки по лицето, мъртва кожа и всякакви налепи. Тези уреди с помощта на специални сонди образуват вакуум среда на малък участък върху кожата и ако черна точка или пъпка попадне в тази зона, те биват извлечени. Това е 100% хигиенично пред стискането с пръсти. Така не се наранява кожата и не се разнасят допълнителни възпалителни микроби по кожата, идващи от пръстите и ноктите.


 • IPL.

IPL e, интензивна пулсова светлина. IPL технологията основно се използва в домашни фотоепилатори за епилация на цялото тяло по напълно ефективен и безболезнен начин с дълготраен ефект. По този начин на епилация бихте забравили порязвания, обърнати косми, други наранявания, подути фоликоли като подкожни пълчици и подобни съпътстващи нормалното обезкосмяване. IPL е по-малкото на лазерната епилация в студиа, но много по-безопасна технология и с отлични резултати. Тази технология се интегрира също и в устройства за подмладяване на кожата. 


Относно колко струват такива козметични уреди.

Самото закупуване на уред би ви спестило много пари за разнообразни процедури в бъдеще, в козметични студиа достигащи същия ефект. Също така има евтини и скъпи домашни козметични уреди, в което трябва да внимавате. Цената не е фактор за качество, дълготрайност на уреда, гаранция и положителни ефекти, които искате да постигнете. Много евтино в такива продукти, не е на ефтино, защото е много вероятно да се спестяват почти всички важни неща, като работеща технология, ефективност, гаранции и качество.


Отново споменаваме, че всички уреди в Нектейн са одобрени от световната здравна организация, преминали клинични тестове, преминали всички законови тестове за ефикасност. Разполагат с всички документи за изправност и качество, и най-важното, предназначени са да работят по предназначение и да създават красотата, за която са произведени. С няколко вида гаранции, дори ако случайно се повредят във времето.


Технологиите, които споменахме по-горе в козметични уреди за лице и тяло може и да се комбинират за отлично подобряване на кожата на лицето и възвръщане на по-младия ѝ вид. Повечето козметични уреди комбинират различните технологии за постигане на максимален комплексен ефект.

Хубавото е, че уредите в Нектейн могат да се използват професионално в домашни условия, където сами може да се грижите професионално за красотата си и да се чувствате отлично в кожата си. Дори може да си създадете козметично студио за красота в домашни условия с няколко уреда за различни цели.


 • Заключение.

Реални постижими резултати с козметични уреди в домашни условия:

 1. Намаляване или премахване на фини линии и бръчки;
 2. Спряване с честите проблеми по очите;
 3. Идеално почистване на лицето;
 4. Премахване на разнообразни несъвършенства по лицето;
 5. Премахване на нежеланото окосмяване по тялото;
 6. Дори релаксиращи масажи на врата и тялото;

Такива разнообразни професионални козметични уреди за лице може да намерите тук, в НЕКТЕЙН (necteyn.bg). Също и обилна полезна информация за всяка технология по отделно и за уредите и тяхното използване, за най-добри резултати, които ще подобрят състоянието ви и ще ви разкрасят. Разгледайте блога със статии в менюто, когато имате време, за да разберете повече.