Уред за елегантно освежаване и подмладяване на очите от Нектейн.

РЕВЮ на Elana Khong за Ултразвуков Скрубер за Кожа.

scrubber-elanakhong-necteyn-anlan-1

С благодарности към Нектейн.

Хей, прекрасни! 

Всички ли копнеем за копринено гладка, здрава и светеща кожа? Е, първата стъпка към здравата кожа винаги е добра почистваща рутина. Правилното почистване на лицето помага да се отървете от мъртвите кожни клетки и да отпушите порите от мръсотия или себум от кожата.

Следователно е важно да ексфолирате редовно, но използването на скраб за лице може да бъде малко грубо за кожата и да не говорим, че може да премахнете маслата от кожата си - от нейните естествени масла.

scrubber-elanakhong-necteyn-anlan-2

За щастие наскоро се запознах с Ултразвуковия Скрубер за Кожа от ANLAN. Една от известните професионални марки за красота, ANLAN Ultrasonic Skin Scrubber е елегантно ръчно устройство, което предлага безопасна инфузионна ексфолиация за премахване на мъртвите кожни клетки, примеси и безболезнено премахване на черните точки / белите точки. Устройството разполага и с ултразвукови вибрации за дълбоко почистване на кожата, като същевременно я подготвя за по-добро усвояване на серум / есенция и EMS масажор за повдигане и стягане, можете буквално да си подарите мини лице в уюта на вашия дом.

scrubber-elanakhong-necteyn-anlan-3

Устройството се доставя с чанта за носене, ръководство за потребителя и USB кабел за зареждане. Ще трябва да зареждате поне 2 часа преди първата употреба. Предлага се в 3 цвята, които са розово, бяло и зелено.

scrubber-elanakhong-necteyn-anlan-4

Шпатулата е изработена от трайна неръждаема стомана, която работи като почистващо средство за отстраняване на замърсявания и мъртви кожни клетки, когато се използва надолу. Междувременно, ако шпатулата се държи плътно върху кожата, тя може да помогне на натуралните съставки от козметиката за грижа за кожата да проникнат в кожата по-дълбоко.

scrubber-elanakhong-necteyn-anlan-5

Налични са 4 режима, Ултразвук, EMS микро-ток, Ion+ и Ion-.

Препоръчително е да използвате устройството 1 до 2 пъти на ден за не повече от 15 минути всеки път. Също така е важно да се отбележи, че ще трябва да изчакате поне 6 часа, преди да третирате същата част от лицето си.

Премахнете грима си. Намокрете лицето си и леко плъзнете шпатулата с движение надолу за около 2-3 минути, за да почистите кожата от замърсявания и примеси. Поддържайте кожата си влажна по време на лечението.

  • Втора стъпка: Ion + (Ексфолиране)
Натиснете бутона за включване / изключване, за да превключите режима.

Уверете се, че кожата ви е влажна, плъзнете леко шпатулата от ръба на носа към центъра и повторете от другата страна на носа, за да отстраните мъртвата кожа за дълбоко почистване и ексфолиране. Винаги се уверявайте, че кожата ви е мокра по време на лечението, за да предотвратите дискомфорт.

  • Трета стъпка: Йон- (дълбоко усвояване)

Нанесете своя серум / есенция и внимателно плъзнете шпатулата с движение нагоре, за да увеличите максимално усвояването на продуктите за грижата за кожата.

  • Четвърта стъпка: EMS микро-ток (повдигащ масаж)

Дръжте йонопроводящата лента с пръсти, за да образувате токов цикъл, който ще произведе EMS микро-ток, който ще засили регенерацията на кожата, ще възстанови еластичността, както и ще стимулира производството на колаген за борба с фините линии и бръчки за по-стегната и по-повдигната кожа.

Посока на шпатулата

scrubber-elanakhong-necteyn-anlan-6

Ултразвуков режим

scrubber-elanakhong-necteyn-anlan-7

Ion +, Ion- и EMS режим

Предпазни мерки:

  • Избършете шпатулата с памучен тампон или изплакнете с вода преди употреба. Не го мийте директно с вода.
  • Превключете режима, като натиснете бутона за включване / изключване.
  • След използване задръжте бутона за включване / изключване за 3-5 секунди, за да изключите устройството. По същия начин и го включвате.
  • Избършете останалата течност или есенция от устройството. Не накисвайте устройството във вода.
  • Почистете шпатулата с вода или памучен тампон и покрийте със защитната капачка, когато изсъхне.
  • Не го използвайте около деликатната зона на очите и клепачите. Не трябва да използвате устройството, когато имате менструация или бременност.
  • Забранено за използване е за хора със сърдечни заболявания, високо кръвно налягане, инфекциозни кожни заболявания, кожни заболявания при изгаряния или кожни алергии.

 

scrubber-elanakhong-necteyn-anlan-8

Присъда:

Опитах да използвам Ултразвуковия Скрубер за кожа ANLAN за около 3 седмици по време на моята рутинна грижа за кожата и забелязах, че текстурата на кожата ми се чувства по-гладка и изглежда по-ясна от всякога. Имам прочистване през първата седмица, което предполагам е доста често поради нарастващия оборот на кожните клетки. Следващите седмици обаче бяха добре, кожата ми се нормализира. Устройството наистина прави чудеса за подмладяване на кожата, както и за укрепване и стягане на кожата ми.

Като цяло, аз лично мисля, че ултразвуковият скраб за кожа ANLAN е чудесно устройство и дава отлични резултати. Най-хубавото е, че вече не трябва да търпя болезненото извличане на черни точки в салона за красота. Един недостатък на това устройство обаче са досадни високочестотни звукови вълни.

Ултразвуковият Скрубер (скраб) за кожа ANLAN е лек, USB акумулаторен и удобен за пътуване. Напълно си струва да инвестирате в ултразвуковия скрубер за кожа ANLAN, за да ви помогне да постигнете онази прекрасна, блестяща кожа, на която се надявате! За повече информация или за закупуване, моля, влезте в necteyn.bg за да поръчате. Нектейн (necteyn) е българската версия и член на компания Anlan - този екип създават чудеса и наистина се грижат за нашата красота.

Elana Khong.

Ултразвуков почистващ Скрубер за кожата на лицето.

ПОСЕТЕТЕ ПРОДУКТА

1 от 8