РЕВЮ на Elana Khong за Ултразвуков Скрубер за Кожа.

scrubber-elanakhong-necteyn-anlan-1

С благодарности към Нектейн.

Хей, прекрасни! 

Всички ли копнеем за копринено гладка, здрава и светеща кожа? Е, първата стъпка към здравата кожа винаги е добра почистваща рутина. Правилното почистване на лицето помага да се отървете от мъртвите кожни клетки и да отпушите порите от мръсотия или себум от кожата.

Следователно е важно да ексфолирате редовно, но използването на скраб за лице може да бъде малко грубо за кожата и да не говорим, че може да премахнете маслата от кожата си - от нейните естествени масла.

scrubber-elanakhong-necteyn-anlan-2

За щастие наскоро се запознах с Ултразвуковия Скрубер за Кожа от ANLAN. Една от известните професионални марки за красота, ANLAN Ultrasonic Skin Scrubber е елегантно ръчно устройство, което предлага безопасна инфузионна ексфолиация за премахване на мъртвите кожни клетки, примеси и безболезнено премахване на черните точки / белите точки. Устройството разполага и с ултразвукови вибрации за дълбоко почистване на кожата, като същевременно я подготвя за по-добро усвояване на серум / есенция и EMS масажор за повдигане и стягане, можете буквално да си подарите мини лице в уюта на вашия дом.

scrubber-elanakhong-necteyn-anlan-3

Устройството се доставя с чанта за носене, ръководство за потребителя и USB кабел за зареждане. Ще трябва да зареждате поне 2 часа преди първата употреба. Предлага се в 3 цвята, които са розово, бяло и зелено.

scrubber-elanakhong-necteyn-anlan-4

Шпатулата е изработена от трайна неръждаема стомана, която работи като почистващо средство за отстраняване на замърсявания и мъртви кожни клетки, когато се използва надолу. Междувременно, ако шпатулата се държи плътно върху кожата, тя може да помогне на натуралните съставки от козметиката за грижа за кожата да проникнат в кожата по-дълбоко.

scrubber-elanakhong-necteyn-anlan-5

Налични са 4 режима, Ултразвук, EMS микро-ток, Ion+ и Ion-.

Препоръчително е да използвате устройството 1 до 2 пъти на ден за не повече от 15 минути всеки път. Също така е важно да се отбележи, че ще трябва да изчакате поне 6 часа, преди да третирате същата част от лицето си.

Премахнете грима си. Намокрете лицето си и леко плъзнете шпатулата с движение надолу за около 2-3 минути, за да почистите кожата от замърсявания и примеси. Поддържайте кожата си влажна по време на лечението.

 • Втора стъпка: Ion + (Ексфолиране)
Натиснете бутона за включване / изключване, за да превключите режима.

Уверете се, че кожата ви е влажна, плъзнете леко шпатулата от ръба на носа към центъра и повторете от другата страна на носа, за да отстраните мъртвата кожа за дълбоко почистване и ексфолиране. Винаги се уверявайте, че кожата ви е мокра по време на лечението, за да предотвратите дискомфорт.

 • Трета стъпка: Йон- (дълбоко усвояване)

Нанесете своя серум / есенция и внимателно плъзнете шпатулата с движение нагоре, за да увеличите максимално усвояването на продуктите за грижата за кожата.

 • Четвърта стъпка: EMS микро-ток (повдигащ масаж)

Дръжте йонопроводящата лента с пръсти, за да образувате токов цикъл, който ще произведе EMS микро-ток, който ще засили регенерацията на кожата, ще възстанови еластичността, както и ще стимулира производството на колаген за борба с фините линии и бръчки за по-стегната и по-повдигната кожа.

Посока на шпатулата

scrubber-elanakhong-necteyn-anlan-6

Ултразвуков режим

scrubber-elanakhong-necteyn-anlan-7

Ion +, Ion- и EMS режим

Предпазни мерки:

 • Избършете шпатулата с памучен тампон или изплакнете с вода преди употреба. Не го мийте директно с вода.
 • Превключете режима, като натиснете бутона за включване / изключване.
 • След използване задръжте бутона за включване / изключване за 3-5 секунди, за да изключите устройството. По същия начин и го включвате.
 • Избършете останалата течност или есенция от устройството. Не накисвайте устройството във вода.
 • Почистете шпатулата с вода или памучен тампон и покрийте със защитната капачка, когато изсъхне.
 • Не го използвайте около деликатната зона на очите и клепачите. Не трябва да използвате устройството, когато имате менструация или бременност.
 • Забранено за използване е за хора със сърдечни заболявания, високо кръвно налягане, инфекциозни кожни заболявания, кожни заболявания при изгаряния или кожни алергии.

 

scrubber-elanakhong-necteyn-anlan-8

Присъда:

Опитах да използвам Ултразвуковия Скрубер за кожа ANLAN за около 3 седмици по време на моята рутинна грижа за кожата и забелязах, че текстурата на кожата ми се чувства по-гладка и изглежда по-ясна от всякога. Имам прочистване през първата седмица, което предполагам е доста често поради нарастващия оборот на кожните клетки. Следващите седмици обаче бяха добре, кожата ми се нормализира. Устройството наистина прави чудеса за подмладяване на кожата, както и за укрепване и стягане на кожата ми.

Като цяло, аз лично мисля, че ултразвуковият скраб за кожа ANLAN е чудесно устройство и дава отлични резултати. Най-хубавото е, че вече не трябва да търпя болезненото извличане на черни точки в салона за красота. Един недостатък на това устройство обаче са досадни високочестотни звукови вълни.

Ултразвуковият Скрубер (скраб) за кожа ANLAN е лек, USB акумулаторен и удобен за пътуване. Напълно си струва да инвестирате в ултразвуковия скрубер за кожа ANLAN, за да ви помогне да постигнете онази прекрасна, блестяща кожа, на която се надявате! За повече информация или за закупуване, моля, влезте в necteyn.bg за да поръчате. Нектейн (necteyn) е българската версия и член на компания Anlan - този екип създават чудеса и наистина се грижат за нашата красота.

Elana Khong.

Ултразвуков почистващ Скрубер за кожата на лицето.

ПОСЕТЕТЕ ПРОДУКТА

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват.

 • ✔ Безплатна доставка до офис Спиди;

  ✔ Доставка за 1 - 2 работни дни;
  ✔ 3 гаранции - 3 дни, 30 дни и 1 година;

 • ✔ 24/7 постоянна чат връзка с Нектейн;
  ✔ Бърза поръчка по телефон или - Чат;
  ✔ Високо качество с видими резултати;

 • ✔ Възможност за изплащане на уреди;

  ✔ Подробни препоръки и ръководства;

  ✔ Приоритетно намаление в поръчки;

1 от 3