Уред за елегантно освежаване и подмладяване на очите от Нектейн.

РЕВЮ на Michelle за премахване на тъмни кръгове под очите.

Зоната ми под очите винаги е била проблем за мен, аз съм страдала от екстремни тъмни кръгове от малка (за съжаление вероятно е наследствено, благодаря родители!). Тъмните кръгове под очите ме карат да изглеждам уморена, въпреки че получавам добър 8 часа сън всяка вечер и сега остарявам и съм параноик, че тъмни кръгове под очите ми ще ме състарят допълнително.

Преди няколко месеца имах идеи за помощ, че това би намалило тъмните кръгове, но тъй като те са причинени от пигментация, дермалните филъри могат да помогнат само до известна степен. Бях доволна от резултатите, областта ми под очите изглежда по-ярка и кожата изглежда по-стегната. Като се има предвид това, аз винаги съм нащрек за всякакви кремове, отвари или технологии, които могат за лечението и премахването на тъмните кръгове под очите.

Използвам този интелигентен очен масажор от ANLAN, който използва високочестотни вибрации за стягане на кожата под очите, а устройството използва LED светлини за увеличаване на кръвообращението и усвояването в кожата на използвания крем за очи. Масажорът разполага и с регулируема температура, която варира от 38 - 45 градуса по Целзий, създавайки релаксиращо и топло усещане под окото.

Как се представя масажорът за уморени очи?

Масажор за премахване на тъмните кръгове под очите.

Самият продукт е наистина луксозен, особено ми харесват светодиодите и измервателите на температурата. Предлагат се три различни LED светлини, които работят за насочване към различни заболявания. Червената LED светлина се използва за борба със стареенето, използва светлинна терапия, за да стимулира производството на колаген, който ще стегне кожата и ще помогне за намаляване на всички съществуващи бръчки. Синята LED светлина има за цел да намали подпухналостта - особено подходяща за уморени очи. И накрая, жълтият светодиод се използва за успокояване на областта под очите, така че можете да изберете да го използвате след всяко лечение, за да намалите зачервяването.

Първоначално обичам идеята да използвам светлинна и вибрационна терапия, за да подобря зоната си под очите. Вече два пъти използвах масажора и двата пъти ми беше приятно да го използвам - комбинацията от вибрации, светлинна и температурна терапия е много успокояваща, както на допир, така и на самата кожа. Докато използвах устройството, открих, че се влачи малко по-трудно, ако не нанесете овлажнител - това може да се дължи на това, че кожата ми под очите е суха. Разбира се, след като използвате устройството, все пак трябва да продължите да използвате обичайния си крем за очи и ще откриете, че той попива много по-лесно в кожата.

Мисля, че това е брилянтно устройство, което може да бъде включено във вашата рутинна грижа и за премахване на тъмните кръгове под очите - тъй като често забравяме за областта под очите, когато става въпрос за процедури за лице. Но инвестирането в технологично устройство като това, както и приличен крем за очи може да ви върне хубавите очи с години назад!

За мен този масажор за премахване на тъмните кръгове под очите може да се каже, че е най-доброто средство за премахване на тъмни кръгове под очите защото в него са интегрирани едни от най-добрите технологии, които наистина работят и ми помагат. Ще продължа да го използвам заедно с моя очен крем за да се справям с моите очи за да изглеждат много добре и свежи.

Масажора за уморени очи от Anlan е в продажба чрез Нектейн и може спокойно да се насладите на невероятното усещане, което ще почувствате и вие от използването му.

Michelle.

ПОСЕТЕТЕ ПРОДУКТА

1 от 8