Уред за елегантно освежаване и подмладяване на очите от Нектейн.

РЕВЮ на Claudia за Масажор за очи срещу торбички под очите.

Аз съм голям фен на превантивните методи за стареене, като ежедневно използване на слънцезащитни продукти, избягване на слънце и пиене на много вода и здравословно хранене. Харесва ми да научавам за начини за поддържане на здравословен блясък, защита на кожата срещу замърсяване и свободни радикали. Също така ми харесва да научавам за нови джаджи, които се появяват на пазара, които могат да помогнат за спестяване на време между маски за лице. Или може да ви даде подобно усещане за spa у дома.

Търсих продукти, които мога да използвам у дома, за да подобря рутината си за грижа за кожата. От известно време жадувам за масажор за очи, който мога да използвам денем и нощем. Масажорът за очи помага за насърчаване на циркулацията на кожата, придава ви естествен контур и просто като цяло поддържа мускулите около очите ви активни. Подобно на ролката за лице, но много по-ефективно.

Попаднах на масажор за очи и го използвам ежедневно като част от нощната си рутина.

Ползи от масаж на очите.

Масажите на очите са лечения и техники, които можете да правите у дома с ръце или с инструмент. Правенето на очни масажи включва стимулиране на очите, чрез нежен натиск върху различни точки. Тези техники премахват торбички под очите и пазят очите ви от нова поява на торбички.

За по-плавно движение можете да правите масаж на очите след нанасяне на любимия лосион, серуми и масла. Някои от любимите ми инструменти за правене на масажи в миналото са ролка за лице, ролка за анис или плосък инструмент гуа ша.

Масажите на очите могат да станат част от вашата нощна рутина или дори като начин да се отпуснете и да създадете изживяване в домашни условия. Те помагат за насърчаване на здравата кожа, като същевременно ви помагат да се отпуснете и да помогнете на очите си да забеслятят и да възпрепятстване появата на торбички под очите, тъмни кръгове и фини линии около очите.

Има няколко предимства при правенето на масаж на очите, ето някои, свързани с грижата за кожата:

  • Намаляват бръчките, отпускането на кожата и текстурата;
  • Стягане на кожата;
  • Повишен приток на кръв към областта;
  • Увеличете дебелината на мускулите;
  • Дренажен ефект върху подпухналата кожа;
  • Сияйна кожа;

Използването на инструмент като ролка за лице или плосък инструмент гуа ша може да ви помогне да започнете с масажорите за лице. Инвестирането в масажор за очите с увеличаване на скоростта, температурни настройки и светлина може да увеличи резултатите ви и да ви даде тази блестяща кожа около очите много по-бързо.

Масажорите за очи могат да увеличат притока на кръв, да намалят подпухналите очи и да помогнат при отпуснатата кожа. Инструментът за масаж на очи може да стимулира точки около очите и да ускори кръвообращението, намалявайки бръчките, тъмните кръгове, торбичките под очите и подобрявайки еластичността на кожата.

Ако го използвате за 5-15 минути всеки ден това може да съживи кожата около очите ви. Също така може да помогне на вашите серуми и околоочни кремове да проникнат по-добре в кожата, като помага на кожата ви да извлече повече от вашите козметични продукти с по-малко отпадъци.

Масажор за очи срещу бръчки, тъмни кръгове и подпухнали торбички под очите.

Умен масажор за премахване на торбичките под очите от Нектейн.

Използвам ANLAN Anti-Aging Wrinkle Eye Massager (Масажор за очи наличен в България с помощта на Нектейн) през нощта, заедно с любимия ми крем за очи. След почистване на лицето и използване на тонер нанасям околоочния си крем и включвам масажора до най-високата настройка и най-топлата температура.

Вибриращ масажор за очи.

С кръгови движения използвам масажора около очите си за 2-3 минути. След това го използвам под очите си с повдигащо движение нагоре към външната горна страна на окото и веждите. Придавайки му повдигащ ефект за 2-3 минути. Също така го използвам около линиите си на смях, челото и бузите, като използвам повдигащо движение нагоре.

Обичам промяната на температурата в устройството и колко лесно е да го настроите. С 3 режима можете да го използвате както предпочитате. Придържам се само към настройката Massage wave вибрация + термична обработка.

Масажора за очи в Нектейн отстранява и предпазва очите от торбички под очите.

Вибриращ масажор за очи.

Режим 1: Масажна вълнова вибрация + термична обработка + терапия с червена светлина.

Лечение с троен ефект, избелване и подмладяване, подобряване на еластичността на очния контур.

Успокоява очите с 10000 вибрации на високочестотни звукови вълни в минута, като ви осигуряват комфортно усещане за масаж, детоксикирайки регенерацията на колаген.

Режим 2: Термична обработка + терапия с червена светлина.

Термичната обработка в масажора е около 37-45 ℃, детоксикира кръвта, намалява умората на очите.

Премахва тъмните кръгове и торбичките под очите, изглажда фините бръчки на очите, стяга ъгъла на окото.

Режим 3: Масаж с вибрация на звукови вълни + термична обработка.

Високочестотни вибрации на звуковата вълна и 37-45 градуса топлинна обработка, възстановяване на колагена на кожата, стесняване на порите, облекчаване на торбичките под очите, изглаждане на фините бръчки на очите, активиране на безжизнената кожа, ускоряване на усвояването на хранителните вещества, контрол на температурата.

(Claudia)

* Използването на този масажор за очи заедно с повечето технологични уреди за грижа за лицето в Нектейн, могат да ви дадът една неземна грижа за кожата на лицето и да намалят разходите от много скъпи процедури за лице. Устройствата за очи и лице може да ги ползвате по всяко време, където и да сте и да поддържате свежия, красив и здрав вид на кожата си.

ПОСЕТЕТЕ МАСАЖОРА

1 от 8