Уред за елегантно освежаване и подмладяване на очите от Нектейн.

Иновативна грижа за кожата на лицето и тялото в Нектейн.

Нектейн, иновативен магазин за красота и грижа за кожата.

Ние се грижим професионално за здравето на кожата на лицето и цялото тяло, включително космите с иновативни продукти от ново поколение.

Сега можете да се насладите на технология, наречена - LED терапия със светлина, терапия с микроток (EMS), терапия чрез масаж - ултразвукова вибрационна терапия. Всичко това напълно достъпно, безопасно, приятно, компактно и най-важното, у дома. 

По време на грижа за кожата вече не е нуждо да изпитвате болка, да се ангажирате ежеседмично и ежемесечно с центрове за красота, не е нужно да плащате много пари за да изглеждате красиви. Не е нужно да използвате медикаменти, вредни гримове и съставки, доктори и сложни козметични интервенции.

Сега има лесен начин за иновативна грижа за кожата и да се справите с черните точки по лицето и носа. Премахване на акнето. Дълбоко почистване на кожните пори. Борба и премахване на бръчки по лицето и очите . Уникален масаж на лице и очи и много други полезни за здравето на кожата и цялото тяло действия, които можете да направите сами, като ще се радваме да Ви научим как да се грижите правилно и здравословно за кожата си.

Може да преведете кожата на лицето в красива картина по всякакъв възможен начин без медицинска намеса и скъпи процедури и терапии. Грижим се за окосмяването на цялото тяло. Оформяне на вежди, епилация по цялото тяло, като крака, ръце, подмишници, бикини линия, корем, гърди, гръб. Където пожелаете.

Всичко това вече е възможно с прекрасните и компактни технологични асистенти за грижата за всеки тип кожа и връщането на красотата на всяка жена, отчасти и мъжете могат да се възползват.

Пълна гама от грижи за кожата за жени!

Грижата за кожата включва:

- почистване на кожата на лицето (носа) от черни точки;

- отваряне и дълбоко почистване на порите;

- борба и премахване на акне;

- борба и премахване на бръчки;

- масаж на лицето;

- масаж на очите;

- масаж на тялото;

Грижата за косата включва:

- обезкосмяване по цялото тяло;

- грижи и премахване на космите от веждите;

Оформяне на мигли и коса!

Иновативни аксесоари за грижа за кожата и здраве, които можете да използвате у дома, като използвате същите технологии, използвани в скъпоструващи центрове за красота.

Разнообразни иновативни продукти ви очакват в магазина Necteyn (Нектейн) - Стартирайте личната си грижа сега  в Нектейн!

Време за грижа за кожата в Necteyn.com - за вашата красота!

1 от 8