Най-добрата ежедневна грижа за кожата на лицето, докато сте вкъщи.

Търсите ли най-добрия продукт за ежедневна грижа за кожата на лицето си? Сигурно сте прочели стотици статии и сте видели стотици продукти и начини как добре да се грижите ежедневно за кожата на вашето лице и да я направите наистина здрава и красива. По възможнот да е и в домашни условия?

Кожата на лицето е малко по-специална от всяка друга част по тялото ни и трябва да обърнем по-специално внимание в грижата. Експериментите тук с разнообразни продукти не са препоръчителни, а трябва да знаете точно кой е подходящ за вашата кожа. Доста често дори не се налага използването на стандартни продукти. Може да включите и иновативни уреди, които биха повлияли благоприятно на кожата ви. Уреди, които с лекота да включите в грижата за лицето си.

Сега ще разберете за най-добрата ежедневна грижа за кожата, докато сте вкъщи, но преди това...

Истината е, че има много компании, които се фокусират върху ежедневната грижа за лицето и много от тях използват продукти, които действително увреждат кожата ви. Това, което искам да споделя е:

Проблемът с козметичните продукти е, че те се обработват и съдържат много примеси за стабилизиране на козметичния продукт. Тези продукти използват много вредни вещества, като ароматизанти, йод и други.

Колко хубаво мирише този крем! Мирише, добре, но за да се направи това, се използват вредни подобрители. Колко добре този крем попива и прави кожата ми мека! Да! За това се използват химикали, които взаимодействат с кожата ви и създават временен резултат. Всички козметични продукти като кремове, фондани, грим и други подобни съдържат химикали, вредни за кожата ви. Запушващи порите ви и се налага да продължите да използвате такива козметики за да прикривате неща, които се получават - петна, пъпки и др.

Цялата индустрия е фокусирана върху създаването на зависимост във вас, за да накарат продуктите да действат незабавно върху кожата ви и смятате, че ежедневната грижа за лицето ви е прекрасна, когато изглеждате красиво?

Случва се така, че постоянно започвате да използвате всякакви козметични продукти, за да усетите и видите вашата красота, но всъщност пропускате много важен момент - не чувствате и не знаете, че нанасяте много щети на кожата си. Запушвате порите, уморявате кожата си и всъщност я поддържате само изкуствено с тези гримове.

Да познавате случайно възрастна жена, която в миналото си е използвала много грим? Забележете кожата И. Просто игнорирайте възрастта. Забележете другото в кожата.

Чрез запушване на порите и създалите се окиси в тях, черни точки, пъпки, обриви, петна започват да се появяват, кожата ви изсъхва или става много мазна. И тук е най-важният момент, вие набързо започвате да използвате козметика - ежедневно, за да прикриете тези несъвършенства и цикълът се повтаря.

Наранявате се и покривате това с козметика. И това е много добре за козметичните компании, защото постоянно купувате продукти от тях и те печелят, а вие сте зависими от тях. Успяхте ли да разберете?

Другият проблем е, че когато постоянно изтощавате кожата си, докато мислите, че сте красива и докато си мислите, че ежедневната грижа за кожата е прекрасна, в един момент кожата ви наистина ще се умори от всички тези изкуствени подобрители на вашата красота и ще се появят бръчки!

Ооо бръчки, това е много лошо. ДА! Това е много лошо, защото кожата вече е повредена. С напредване на възрастта тялото ви вече не може да се справи с липсващия колаген, който стяга кожата ви, който умишлено се отстранява от вас с помощта на вредни козметични средства.

Това искат козметичните компании. Да увредите кожата си, за да можете да използвате техните продукти, мислейки, че те ще ви помогнат да се справите с проблема си, с кожата си и да изглеждате красиво. Какво мислите? Всяка жена използва козметика. Защо? Каква красота печелите, увреждайки трайно кожата си с времето?

Разбира се, има компании, които наистина мислят за здравето на кожата ви и продуктите им за ежедневна грижа за лицето наистина работят във ваша полза,  поддържат кожата ви здрава. Те са минимално вредни за кожата ви, но струват много пари, защото наистина се използват качествени продукти.

Не всеки може да си позволи това, нали? За съжаление не всеки може да си позволи постоянно да купува най-добрата козметика надвишаваща доста често стотици левове. Да не говорим и за сложните и скъпи процедури в студиа за красота.

Един съвет от нас. Няма по- красива кожа от естествената красота на кожата! Чудите се какво означава това и как да се грижите ежедневно за кожата на лицето си и тялото си, за да ги запазите естествено красиви без лоша козметика? Може дори само да използвате само наистина доказан натурален крем за лице, който само да подхранва кожата ви и нищо друго, като козметика. Живеем в 21 век, технологичен и иновативен свят, където всичко е възможно - дори и за красотата!

Има технологични продукти за ежедневна грижа за лицето и естествената красота на всяка кожа, за които може би не знаете. Сега ще разберете за тях. Ежедневни продукти за рутината при ежедневната грижа за кожата на цялото тяло.

Някои от тях ще почистят порите на кожата ви в дълбочина (без да запушват порите), ще направят и качествено ексфолиране, други ще премахнат черните точки, ще премахнат излишното масло, ще се погрижат за стягане и повдигане на кожата (Lifting) на лицето и очите и ще се борят и премахват вашите бръчки по очите, лицето, вратът. Точно както нито един козметичен продукт няма да се справи в дългосрочен план за вашата красота на кожата без излишни вложения и терзанията ви в правилните продукти за ежедневна грижа за кожата на лицето и кожата по цялото тяло.

В Нектейн ще намерите удобна и професионална ежедневна грижа за лицето у дома. С доказан благоприятен ефект, споделен от клиенти по цял свят. Няма да споделяме кой крем е по-хубав от другия. Ще споделим за продукти, подходящи за всеки тип кожа с доказан благоприятен ефект върху кожата на лицето.

Вземете само един естествен натурален и доказан подхранващ крем, който много обичате и нека започнем с ежедневната грижа за кожата на лицето и окосмяването по цялото тяло. Да възстановим причинените увреждания или генетично предадени такива, да станем по-красиви, с по-здрава кожа и по-усмихнати!

Продукти за най-добрата ежедневна грижа за лицето и окосмяването по цялото тяло, докато сте у дома!

Ултразвуков скрубер за кожа.

Ултразвуков скрубер за кожата на лицето.

Какво е това? Скруберът за кожа е технологично устройство, което ще почисти порите на кожата ви в дълбочина плюс ексфолиране. Той ще импортира положителни и отрицателни Йони в кожата. Скрубера ще почисти всяка мръсотия и отлагания над и под кожата ви. Ще възстанови еластичността на кожата ви и ще стимулира колагена за да получите пухкава кожа. Има и повдигащ ефект. Разгледайте повече в категорията - Ултразвуков скрубер за кожа.

LED светлинна терапия за ежедневна грижа за кожата на лицето.

Грижа за кожата на лицето с LED Light терапия и масаж.

 

Какво е това? Използването на червена и синя светлина ще помогне за стягане на кожата на лицето, шията и челото и ще се бори, ще премахне бръчките по кожата и ще убие разнообразни вредни бактерии в кожата. Това също така ще масажира кожата ви с микро масаж и микро ток, за да стимулира естественото отделяне на важни вещества от кожата ви, за да подобри външния й вид и красотата. Разгледайте повече в категорията - Грижа за кожата на лицето с LED Light терапия и масаж.

Премахнете черните точки, пъпките с вакуумна помпа.

Премахнете черните точки, пъпките с вакуумна помпа.

 

Какво е това? Вакуумна помпа, която чрез всмукване премахва черните точки от лицето и носа, премахва пъпките (акне), изсмуква излишното масло от кожата и поддържа кожата ви чиста. Разгледайте повече в категорията - Премахване на черни точки чрез вакуумно засмукване.

Грижа за очите с интелигентен масажор.

Грижа за очите и премахване на тъмни кръгове по очите, околоочни бръчки и торбички под очите.

 

Какво е това? Това замества нанасянето на околоочен крем с пръст. С този масажор за очи лесно ще се отървете от тъмните кръгове, торбичките под очите и бръчките на очите, като нанесете дълбоко важните съставки на натуралния крем. Светлинната терапия се използва и за започване на естественото отделяне на важни вещества от тялото, които се грижат за естествената красота на очите. Заедно с лек нежен масаж от очния масажор. Разгледайте повече в категорията - грижа за очите.

Грижа за космите и епилация на части по цялото тяло.

Грижа за окосмяването и епилация на космите на цялото тяло.

 

Нека не забравяме грижата и за окосмяването на лицето и цялото тяло, защото тя е важна част от цялостната грижа и красота на вашата кожа, а и на вашия външен вид.

Какво е това? Това са устройства за епилация на космите по краката, ръцете, корема, гърба, лицето, подмишниците, бикини линия и други части на тялото, които се грижат за вашето здраве и гладка кожа без косми. Можете да се грижите за окосмяването по тялото си, докато сте у дома, без това да засяга по никакъв начин естествената секреция на кожата ви. Разгледайте повече в категория - Епилация с мини компактен лазерен епилатор.

Премахване на космите от веждите и деликатните зони.

Премахване на космите от веждите и деликатните зони.

Можете също така да се погрижите за деликатните зони на тялото си като бикини линията, подмишниците, веждите, носът и ушите, като използвате изключително сладките мини електрически самобръсначки. Можете да ги видите в категорията - Премахване на космите от веждите и деликатните зони.

С тези иновативни продукти за ежедневна грижа за лицето и за кожата като цяло ще направите кожата ви да изглежда уникално красива и ЗДРАВА, без да се налага да използвате десетки козметични подобрители в рутинната си грижа за кожата, които ви вредят. Ще се отървете от всички кожни примеси и ще се наслаждавате на вашата лека и пухкава, естествена на вид и здрава кожа всеки ден.

Оставете коментар по-долу, ако имате нужда от повече информация. Ние сме тук за вас! Онлайн магазин за красота Нектейн. Благодарим Ви.

1 от 8