Уред за елегантно освежаване и подмладяване на очите от Нектейн.

Нашето мнение за домашна фотоепилация и премахването на космите почти завинаги.

Окосмяването по цялото тяло може да се окаже проблем за нас. Много от нас имаме желание да премахнем космите от тялото си. По възможност без болка и ако може да е вкъщи, а и да спестим пари. Има начини за премахване на космите, но винаги прибягваме до най-известните, макар това да не ни дава много задоволителни резултати, на всичкото отгоре трябва да изпитваме и болка.

Нашето мнение за справяне. Използването на лазерна епилация за обезкосмяване в домашни условия ще ви даде ефективни, трайни, парични и здравословни резултати. Лазерната епилация може да се използва професионално вкъщи с лазерен епилатор от Нектейн, за който ще научите по-долу. Подобно обезкосмяване се нарича още "Фотоепилация".


IPL фотоепилатори

Лазерен епилатор за премахване на нежеланото окосмяване по всяка част от тялото.
IPL фотоепилатор със сменяема глава за големи и малки зони на епилиране.
Домашен IPL лазерен епилатор с 3 вида LED светлина за грижа за кожата.

Колекция IPL фотоепилатори


Основни части от тялото за обезкосмяване, с които можем да се справим:

  • Краката;
  • Ръцете;
  • Корема;
  • Гърдите;
  • Дупето;
  • Гърбът;
  • Бикини линия;
  • Интимните части;
  • Лицето - брадичката, устните, бузите;

 

Сега ще си припомним методите за обезкосмяване (премахване на косми) и ще разберете за един "уникален начин за премахване на нежеланото окосмяване по всяка част, която желаете по тялото си чрез лазерна епилация" и ще елиминирате всеки съпътстващ проблем при обезкосмяването. Но преди това:

Космите растът по цялото тяло, включително лицето, подмишниците, краката, ръцете - навсякъде, дали са видими или не. Въпреки факта, че растежът на космите е нормално физиологично състояние на организма, както за мъжете, така и за жените, някои от тях може също да искат да премахнат космите от части по тялото за постоянно. Поради козметични причини, или в зависимост от времето на годината, или личните предпочитания.

Начини за обезкосмяване на части от тялото. Повечето жени (и мъже) предпочитат да се отърват от излишните косми по тялото, като използват различни методи за епилация. Въпреки че бръсненето и кола маската са популярни начини, има много различни начини за премахване на нежеланото окосмяване.

Премахването на нежеланото окосмяване най-често се извършва в зоната на бикини линия, подмишници, крака. Тези диликатни окосмени зони са важни и за тях трябва да се внимава при премахването на космите за да остане кожата здрава и ненаранена. Дали обаче можем да премахнем космите завинаги и как?

Най-честите начини за обезкосмяване.

  • Бръснене за епилация - премахване на космите: Този метод отрязва видимите косми на повърхността на кожата. Но ефектите са краткосрочни и косъма ще порасне след няколко дни. По дебел и с още съседни косми. Ефектите от това са наранена и груба кожа, зачервявания, пъпки, изсъхване.
  • Нанасяне на кола маска за епилация - премахване на космите: Нанасянето на кола маска всъщност изисква използването на восъчни ленти или горещ восък, които да залепнат към космите по тялото и да ги измъкнат. Кола маска може да се извърши у дома, като се използват комплекти за кола маска. Ефекта от това е болезнен и не е за всеки, особено за хора с по-дебели косми. Кожата се подлага на много тежка интервенция, което докарва кожата в състояние на отоци, парене, инфекция.
  • Пинсети за епилация - отстраняване на космите чрез отскубване: Използването на пинсети за издърпване на косми от кожата ви може да е болезнено, но този подход предлага един по-дълготраен ефект от подобна епилация. Доста трудоемко и не засяга голяма част от тялото. Най-често веждите. Тук проблема е, че се появяват пъпки, обърнати косми, зачервявания.
  • Кремове или мехлеми за премахване на косми: Някои от кремовете и мехлемите, които се продават по магазините, могат бързо да отстранят космите, но при някои хора могат да предизвикат кожни реакции от реалното натравяне на кожата. Подобни средства съдържат в себе си много химични вещества, които реално вредят изключително много на вашата кожа и объркват цялата секреция. Кожата е жив орган все пак. 

Въпреки че тези начини за обезкосмяване дават резултати, които могат да продължат месеци или години, малко начини са наистина постоянни и безболезнени.

Как да премахнем космите завинаги?

Противно на всички маркетингови твърдения, че няма такава епилация, която завинаги да премахне космите от части по тялото. Има обаче ефективни начини за премахване на космите в продължение на месеци, години или по-дълги периоди от време.

За да се поддържат резултатите, процедурите за постоянна епилация могат да изискват множество сесии, много време и много пари.

Известните методи за епилация, които осигуряват дълготрайни резултати, са лазерна епилация и електролиза.

Някои хора обаче се нуждаят от чести интервенции, за да поддържат резултатите. Например, те обикновено са необходими за жени, които се подлагат на лазерна епилация на лицето.

Електролиза.

Специалистът ще извърши електролиза, като използва игли, за да приложи къси вълни - радиочестоти върху космените фоликули, за да ги унищожи. След това ще премахнат космите с пинсети.

Електролиза може да се извърши на почти всяка част от тялото. Работи и върху всякакъв тип косми, дори и светло оцветени.

Поради естествения растеж на космите, човек обикновено се нуждае от множество сесии на електролиза, за да постигне желания резултат. Размерът на сесиите може да бъде различен в зависимост от обработваната площ на тялото, количеството присъстващи косми и чувствителността на човека.

Но след като космите бъдат премахнати от посоченото място няма да се налага от допълнителни интервенции.

След сеансите на електролизата човек може да почувства парене, зачервяване или дразнене на мястото на епилация. Те също могат да развият прекомерни белези около мястото или инфекция, но това е рядко.

Лазерна епилация - обезкосмяване.

Ако не сте доволни от бръснене, пинсети или кола маска за премахване на космите, лазерната епилация може да бъде опция, която си струва да се обмисли.

Лазерната епилация е най-вече един от често правените козметични методи за премахване на космите по тялото. Лазерната епилация излъчва силно концентрирана светлина в космените фоликули. Пигментът във фоликулите поглъща светлината. Това унищожава космите.

Лазерната епилация може да се използва навсякъде по тялото, с изключение на зоната около очите. Силната светлина може да увреди очите ви. Може да сте забелязали, че по време на лазерна епилация специалистът и подложения човек на лазерна епилация са с очила.

Според AAD, човек може да очаква да види 10-25% намаляване на космите след първата сесия. Когато космите пораснат отново, те обикновено са с по-светъл цвят и много по-малко дебели. Веднага след като космите спрат да растът, те не може да се върнат в продължение на месеци или години.

Лазерната епилация работи най-добре на тъмни и дебели косми. Въпреки това, тази технология може да не е много ефективна за светли, червени или сиви косми. Обезкосмяване с лазерната епилация обикновено изисква курс от няколко сесии, за да се премахнат всички косми от определена област на тялото. Тези сесии ще се провеждат с интервал 1-3-5-8 седмици, затова компактният мини лазер е идеален за цялостен процес на епилация у дома. С професионалния и компактен лазерен епилатор бихте спестили много пари, ангажименти със специалисти и др., защото може да го използвате вкъщи по всяко време, когато пожелаете.

Как трайното обезкосмяване може да се осъществи вкъщи?

Премахване на космите от тялото с компактен лазерен епилатор вкъщи.

Мнения за домашна фотоепилация?

Има много мнения за домашна фотоепилация и сега ще научите за едно отлично.

Тук идва един от най-добрите и безопасни методи за премахване на космите по цялото тяло в домашни условия - компактна лазерна епилация - фотоепилация.

Компактен мини лазерен епилатор - фотоепилатор за обезкосмяване от Нектейн. Бърза и ефективна лазерна епилация на цялото тяло.

Много удобен фотоепилатор за трайно премахване на косми по:

  • Крака;
  • Ръце;
  • Корем;
  • Гърди;
  • Дупе;
  • Гръб;
  • Бикини линия;
  • Интимни части;
  • Лице - брадичката, горна устна, бузите;

Той е напълно безопасен за вашата кожа, тъй като само отслабва косъма, така че с течение на времето той изчезва и можете да останете с чиста и гладка кожа. Използването му доста често е за премахване на космите по лицето.

Отличаващ се с елегантен, интуитивен дизайн, който се побира в дланта на ръката ви, този компактен лазерен епилатор (фотоепилатор) за премахване на космите е клинично тестван, че трайно премахва нежеланото окосмяване по тялото и лицето, включително лицето от скулите до горната устна, брадичката, областта на челюстта, бузи, бакенбарди, шия, гръб, ръце, гърди, корем, бикини линия, крака, седалище.

Характеристика на домашния лазерен епилатор (фотоепилатор):

  • 500000 мига; LCD дисплей показващ цялата информация; Автоматичен и ръчен режим по желание; Глава с 4 см. отвор за големи зони; IPL технология; Безопасен за обезкосмяване на цялото тяло;

    Съвети за интервал на работа с компактния домашен фотоепилатор:

    • Два пъти седмично в началото.
    • Когато космите спрът да растът или растът само някои фини косми, използвайте поне 1 път месечно за поддържане.
    • Честотата на използване варира в зависимост от различните индивидуални ситуации.
    • Променете времето на работа в зависимост от действителната плътност на косъма. Интервалът на работа варира в зависимост от различните индивидуални ситуации.

    Използване на фотоепилатора:

    1. Когато за първи път използвате мини лазерния епилатор за премахване на космите на определена част от тялото си ще се наложи да обръснете мястото преди да използвате лазерния епилатор.
    2. Почистете добре кожата след обръсването.
    3. Сложете предпазните очила.
    4. Започнете епилиране.

    Винаги преглеждайте листовката с упътване налична в комплекта.

    Заключение:

    Постоянната епилация е възможна, но често е скъпа и обвързваща. Процесът на лазерна епилация осигурява бързи резултати. Резултатите от лазерната епилация са дълготрайни във времето.

    Здравната застраховка обикновено не покрива разходите за тези процедури. Някои по-евтини опции, като например професионалния уред за лазерна епилация (фотоепилация) в домашни условия, осигурява постоянна епилация без толкова много разходи. Освен първоначалното закупуване.

    Ако човек иска да премахне космите за постоянно, важно е да се сдобие с компактен мини лазерен епилатор за обезкосмяване по различни части по тялото, за да спести време и пари.

    Компактното мини лазерно устройство за обезкосмяване може селективно да премахва тъмните, груби косми, като същевременно оставя околната кожа незасегната. Как да пренесем космите по лицето? Завинаги? Отново с домашната фотоепилация с компактен епилатор, защото е удобно, ефективно и евтино.

    Харесва ли ви това? Определено е за вас! Зарадвайте кожата си и бъдете красиви без косми по тялото, докато лазерния епилатор все още е на склад. Вижте подробности за продукта:

    ПОСЕТЕТЕ УРЕДА

    Или вижте цялата колекция тук.

    Може да оставите вашето мнение за това обезкосмяване в домашни условия по-долу.

    1 от 8