Почистване на лицето с ултразвук.

Ултразвук (хиляди фини вибрации в секунда) е технология способна да раздроби и най-упоритата мръсотия. Той се използва за почистване дори в индустриалните заводи, когато се налага почистване на много фини детайли в дълбочина.

 

Уреди за Ултразвуково почистване на лице в домашни условия.

 

Например в автомобилните части и по точно детайла Дюза (дузи). При тях се използва ултразвукова ваничка, в която се потапят тези дюзи за да се разгради и отстрани всеки налеп и мръсотия вътре в тях и да се даде възможност на дюзите да разпръскват по-фино и правилно навлизащото гориво в двигателя.

Почистване на лице с ултразвук.

Тази технология за почистване на лице с ултразвук сега е вградена в нашите така наречени Ултразвукови Скрубери за кожата. Скруберите са устройства (уреди) за дълбоко почистване, за заздравяване на кожата и за засилване на нейната красота. Те се използват за професионално дълбоко почистване на кожата на лицето с ултразвук вкъщи.

Почистването на лицето с ултразвук е технология, която раздробява всяка мръсотия над и под кожата и я изхвърля чрез видната шпатула. Козметичния Ултразвук за почистване на лице е безболезнен и ефективен при различни кожни проблеми. Черни точки, мъртва кожа, пъпки, петна, излишно омазняване. Може да разгледате всеки скрубер с какви функции разполага и да изберете този, който ще ви бъде полезен.

Почистване на лицето с ултразвук.

Внедрения ултразвук в скруберите за кожа постига и поддържа до 24 000 ултразвукови вибрации в секунда. Това позволява извличането на всякакви примеси, мръсотии и налепи над и под кожата, който споменахме по-горе, като така се дава възможност за дълбоко почистване на кожата и отстраняване на мръсотията с помощта на видната метална шпатула (Това е режим за ултразвук - SONIC при използване на скрубера или при различните модели може да се види и като CLEAN).

Също така дълбокото почистване на кожата чрез ултразвукова процедура за лице може да се изкаже и като ексфолиране, пилинг, а ексфолирането на кожата на лицето с нашите скрубери може да замести всяко познато народно средство, като може да използвате нашето устройство (скрубер) с вграден ултразвук професионално вкъщи.

В едно устройство (Скрубер) са внедрени ултразвукови вибрации, които също карат крема за лице, който използвате да бъде изтласкан доста надълбоко под повърхостта на кожата и така подхранването става впъти по полезно за кожата и за по-дълго време подхранващите съставки се задържат в кожата (Това е режим ION+ при използване на скрубера).

Ултразвук (вибрации) в устройствата се използват и за масажиране на кожата, като по този начин се прилага Лифтинг ефект, който от своя страна стяга и опъва кожата на лицето (Това е режим ION- при използване на скрубера).

В допълнение към функциите на скрубера ще споменем и (EMS) микро ток, който изпраща лек електрически импулс към мускулите по кожата на лицето за да подпомогне за тонизиране и стягане на кожата (Това е решим EMS при някои от нашите скрубери или съчетани режими изглеждащи като MASSAGE или LIFT).

Толкова много технологии по отделно или съчетани намиращи се само в едно устройтво заместват десетки процедури за разкрасяване и дават на кожата ви здраве и свеж и красив вид. Устройството с ултразвук (скрубер) може да се използва всеки ден на определена функция и веднъж или два пъти седмично за друга финкция - веднъж или два пъти седмично за дълбокото почистване (ексфолиране).

  • Може би всяка уважаваща себе си дама трябва да разполага с устройство за дълбоко почистване на лицето с ултразвук вкъщи (скрубер) в рутинната си грижа за кожата, защото това е един незаменим помощник за красота и здраве.

Използването на козметика всеки ден неимоверно запушва порите на кожата ви и кожата не може да диша по този начин и да е здрава и сияйна. Поради тази причина тя се възпалява и започва да образува окиси и наслагване на мъртва кожа запушваща порите. Задължителното ексфолиране на кожата веднъж или два пъти седмично ще предотврати умаряне на кожата и ще я спасява от нейната борба с умишленото нанасяне на вреда с гримове и козметики.

Почистване на лицето с Ултразвук е най-добрия начин за почистване в дълбочина и даване на нов живот на кожата. Използването на всякакви течни и течно-твърди скрабове, или ексфолианти отново вредят на кожата и я задушават, макар да я почистват до някаква степен.

Скруберите са приложими и за мъже. Мъжете също могат да се възползват от почистване на кожата на лицето си и да изглеждат наистина привлекателно.

Вредно ли е ултразвуковото почистване на лице?

Използването на Ултразвук за дълбоко почистване на кожата на лицето е благоприятно за всеки тип кожа, нежна или груба, като според натиска може да се прецени колко нужен натиск би поела кожата ви за да не изпитвате дисконфорт. Напълно безвредно е използването на ултразвуково почистване на лице, като това може да ви помогне единствено - просто да направи кожата ви прекрасна.

Едно от важните правила при използването на устройства с ултразвук за почистване на кожата на лицето е, постоянно кожата да е навлажнена и силно хидратирана за да може да се използва пълноценно ултразвуковата технилогия за почистване на лицето, а и да не изпитвате дискомфорт по време на използването от излишно натискане върху сухата и груба кожа.

Може да разгледате нашите професионални Ултразвукови устройства - скрубери за лице и да изберете най-подходящия за вашите нужди. 

Колекция: Скрубери за почистване на лице с Ултразвукова вибрация.

Може да разгледате и най-новото ни устройство с ултразвук за почистване на лице - ТУК.

Водоустойчив ултразвуков скрубер от Нектейн за почистване на лицето.

Козметична RF радиочестота за красиво лице.
Радиочестотата (RF) е неинвазивна козметична процедура, която се използва за получаване на лифтинг ефект. Това е мето...
От какво се получават реално торбичките под очите и как да ги премахнем?
Случвало ли ви се е да се събудите след нощен сън и да забележите, тъмни кръгове И по-лошото - торбички под очите? Ил...
Умен масажор за врат от ново поколение.
Днес ще разберете за нещо, което ще ви бъде много полезно, ако имате болки и умора на врата. Но преди това: В днешно ...

Оставяне на коментар

Имайте предвид, че коментарите трябва да бъдат одобрени, преди да се публикуват