Почистване на лицето с ултразвук.

Ултразвук (хиляди фини вибрации в секунда) е технология способна да раздроби и най-упоритата мръсотия. Той се използва за почистване дори в индустриалните заводи, когато се налага почистване на много фини детайли в дълбочина.

Уреди за ултразвуково почистване на лице в домашни условия.

Почистването на лицето с ултразвук ще ви даде една невероятно чиста и здрава кожа. Която никога не сте имали, каквито и продукти да сте използвали за почистване на лице.

Почистване на лице с ултразвук.

Тази технология за отлично почистване на лицето с ултразвук сега е вградена в нашите така наречени Ултразвукови Скрубери за кожата. Скруберите са устройства (уреди) за дълбоко почистване, за заздравяване на кожата и за засилване на нейната красота. Те се използват за професионално дълбоко почистване на кожата на лицето с ултразвук вкъщи.

Почистването на лицето с ултразвук е технология, която раздробява всяка мръсотия над и под кожата и я изхвърля чрез видната шпатула. Козметичния Ултразвук за почистване на лице е безболезнен и ефективен при различни кожни проблеми. Черни точки, мъртва кожа, пъпки, петна, излишно омазняване. Може да разгледате всеки скрубер с какви функции разполага и да изберете този, който ще ви бъде полезен.

Позиция на ултразвуковата шпатула.

 

Внедрения ултразвук в скруберите за кожа постига и поддържа до 24 000 ултразвукови вибрации в секунда. Това позволява извличането на всякакви примеси, мръсотии и налепи над и под кожата, който споменахме по-горе. Като така се дава възможност за дълбоко почистване на кожата (с ултразвук) и отстраняване на мръсотията с помощта на видната метална шпатула. Това е режим за ултразвук - SONIC при използване на скрубера или при различните модели може да се види и като CLEAN.

Също така дълбокото почистване на кожата чрез ултразвукова процедура за лице може да се изкаже и като ексфолиране, пилинг. Ексфолирането на кожата на лицето с нашите скрубери може да замести всяко познато народно средство. Може да използвате нашето устройство (скрубер) с вграден ултразвук професионално вкъщи.

В едно устройство (Скрубер) са внедрени ултразвукови вибрации, които също карат крема за лице, който използвате да бъде изтласкан доста надълбоко под повърхостта на кожата. Така подхранването става впъти по полезно за кожата и за по-дълго време подхранващите съставки се задържат в кожата. Това е режим ION+ при използване на скрубера.

Ултразвук (вибрациите) в уредите не само почистват лицето, а се използват и за масажиране на кожата. Като по този начин се прилага Лифтинг ефект, който от своя страна стяга и опъва кожата на лицето. Това е режим ION- при използване на скрубера.

В допълнение към функциите на скрубера ще споменем и (EMS) микро ток, който изпраща лек електрически импулс към мускулите по кожата на лицето. Той има силата да подпомогне за тонизиране и стягане на кожата. Това е решим EMS при някои от нашите скрубери или съчетани режими изглеждащи като MASSAGE или LIFT.

Толкова много технологии по отделно или съчетани намиращи се само в едно устройтво заместват десетки процедури за разкрасяване и дават на кожата ви здраве и свеж и красив вид. Устройството с ултразвук (скрубер) може да се използва всеки ден на определена функция. Веднъж или два пъти седмично за друга финкция - веднъж или два пъти седмично за дълбокото почистване (ексфолиране).

  • Може би всяка уважаваща себе си дама трябва да разполага с устройство за дълбоко почистване на лицето с ултразвук вкъщи (скрубер) в рутинната си грижа за кожата, защото това е един незаменим помощник за красота и здраве.

Използването на козметика всеки ден неимоверно запушва порите на кожата ви и кожата не може да диша по този начин и да е здрава и сияйна. Поради тази причина тя се възпалява и започва да образува окиси и наслагване на мъртва кожа запушваща порите. Задължителното ексфолиране на кожата веднъж или два пъти седмично ще предотврати умаряне на кожата и ще я спасява от нейната борба с умишленото нанасяне на вреда с гримове и козметики.

Почистване на лицето с Ултразвук е най-добрия начин за почистване в дълбочина и даване на нов живот на кожата. Използването на всякакви течни и течно-твърди скрабове, или ексфолианти отново вредят на кожата и я задушават, макар да я почистват до някаква степен.

Скруберите са приложими и за мъже. Мъжете също могат да се възползват от почистване на кожата на лицето си и да изглеждат наистина привлекателно.

Вредно ли е ултразвуковото почистване на лице?

Използването на Ултразвук за дълбоко почистване на кожата на лицето е благоприятно за всеки тип кожа, нежна или груба, като според натиска може да се прецени колко нужен натиск би поела кожата ви за да не изпитвате дисконфорт. Напълно безвредно е използването на ултразвуково почистване на лице, като това може да ви помогне единствено - просто да направи кожата ви прекрасна.

Едно от важните правила при използването на устройства с ултразвук за почистване на кожата на лицето е, постоянно кожата да е навлажнена и силно хидратирана за да може да се използва пълноценно ултразвуковата технилогия за почистване на лицето, а и да не изпитвате дискомфорт по време на използването от излишно натискане върху сухата и груба кожа.

Може да разгледате нашите професионални Ултразвукови устройства - скрубери за лице и да изберете най-подходящия за вашите нужди. 

Колекция: Скрубери за почистване на лице с Ултразвукова вибрация.

Може да разгледате и най-новия ни уред с ултразвук за почистване на лице - ТУК.

 

Водоустойчив уред за почистване на лице в домашни условия.

1 от 8