Уред за елегантно освежаване и подмладяване на очите от Нектейн.

Микроток за красота и как въздейства на лицето ни.

Микроток е метод за разкрасяване, стимулиране на кожата основно на лицето и връщане на кожата към нормални нива на здраве и красота.

Какво е микроток?

Микроток всъщност за първи път се използва като лечение за стимулиране на мускулите при хора със състояния като парализа на Бел. След като ефектите от използване на токовите вълни за лифтинг на лицето станаха очевидни, не след дълго индустрията за красота внедри и микротоковите процедури за лице и тези процедури се увеличават от 80-те години на миналия век.


Домашни уреди с микроток

Домашен уред за подмладяване на лицето с EMS микроток.
Уред с EMS за подобряване на кожата на лицето.

Колекция уреди с микроток


Микротокът е клинично тествано терапевтично лечение и една от най-горещите иновации в индустрията против стареене. Използва се в топ спа центрове и медицински кабинети за контуриране на лицето, тонизиране и стягане на стареещата кожа. Микроток е ток с ниско ниво, който имитира естествения ток на тялото, като същевременно осигурява както незабавни, така и кумулативни резултати против стареене. Тъй като микротокът работи подсензорно, лечението е успокояващо и повечето клиенти не чувстват нищо или ако е имате много нежна кожа на лицето то може да усетите съвсем малко приятно побоцване от иглички.

Процедурата с микроток е безопасна и ефектнивна за хора, които искат да постигнат и поддържат по-здрав и по-млад външен вид. Резултатите могат да бъдат толкова ефективни, че лечението с микротокова терапия често се нарича "5-минутен лифтинг на лицето".


Произход на лечението с микроток.

Микроток се използва от 80-те години на миналия век и първоначално е одобрен от FDA като нервен стимулатор за облекчаване на болката. С откриването на терапии с микротокове и тяхното ниско ниво на преквалификация на мускулите на пациента, одобреният от FDA мускулен стимулатор предостави ново приложение против стареене за козметичната индустрия.


Как въздейства микротока върху кожата на лицето?

Микротокът е способен да стимулира лицето, изпращайки меки, нежни вълни през кожата, тъканите и надолу към лицевите мускули. Доказано е, че микротокът увеличава концентрацията на АТФ и синтеза на протеини, като същевременно насърчава усвояването на аминокиселини. АТФ е известен като аденозин трифосфат, който движи създаването на ключови структурни протеини, като колаген и еластин и е биохимичният начин за съхраняване и използване на енергия.

Колагенът съставлява една трета от общия протеин и спомагателната му работа може да бъде оценена незабавно от неговата щедрост в кожата, сухожилията, костите и хрущялите. Еластинът осигурява отдръпването и испъването на кожата, необходимо в тъканите на кожата и някои връзки.

Този повишен АТФ също енергизира лицевите мускули, подобно на начина, по който упражненията енергизират мускулите на нашите тела. За разлика от никъде другаде по тялото, лицевите мускули са директно свързани с кожата, така че резултатът от енергизирането на мускула често е подобрен, повдигнат външен вид на кожата на лицето.

Електрическият микроток протича между положителните и отрицателно заредените проводници (в салонните устройства обикновено това са дълги тънки пръти, докато домашните устройства обикновено използват сфери). Когато те са в контакт с кожата ви, токът преминава през мускулите, тренирайки ги да се тонизират. Така че те не работят върху кожата, а по-скоро върху мускулите отдолу. Процесът включва превъзпитание на мускулите: всъщност 32 от тях.

Силите за тонизиране на мускулите на тези високотехнологични устройства са забележителни. Ефектите на повдигане дори са привлекли много хора от иглата на ботокса и примамката на пълнители. Много хора вече не се подлагат на болезнение процедури и дълго време за възстановяване, а прилагат терапия с микроток за лице, като безболезнена и бързо-възстановителна процедура за възстановяване на младежкия вид на кожата - опъване на кожата и преборване с бръчките.


Какви са предимствата на процедурите с микроток за лице?

Тъй като леките електрически импулси стимулират мускулите на лицето ви, те създават по-тонизиран и повдигнат външен вид с редовна употреба - точно като скулптурна тренировка във фитнес за вашето лице. Това обаче не е единствената причина да се справите с микротока.

Основните предимства на този козметичен микроток използван върху кожата на лицето далеч надхвърлят тези от само лифтинга на кожата. Козметичния микроток също така засилва циркулацията на кръвта (кръвообращението под кожата), подобрява проникването на продукти за грижа за кожата в дълбочина и стимулира производството на колаген и еластин. Микротокът също стимулира подкожните тъкани и възстановява еластичните влакна.

Той дори стимулира АТФ (аденозин трифосфат), който по същество е мускулна енергия и кара кожата да сияе - той е отговорен за редица ключови процеси, като фотосинтеза, превъзпитание на мускулите и синтез на протеини.


Безопасни ли са процедурите с микроток за кожата на лицето ни?

Напълно безопасно е и ефективно да започнете терапии с микроток за лице през двадесетте си години и да продължите през целия си възрастен живот. Има обаче няколко души, които трябва да пропуснат терапията на лицето с микроток.

Ако имате епилепсия, страдате от диабет или сте бременна или имате сърдечни проблеми (като монтиран пейсмейкър), процедурите с микроток за лице няма да са подходящи. По същия начин, ако имате хронично акне, микротокът може да стимулира възпалението, което имате. Въпреки това, малка терапия на място тук или там може да бъде добре.


Микроток в салони за красота срещу домашните професионални уреди.

Популярността на микротоковата терапия за лице в клиники и салони неизбежно доведе до появата на домашни уреди и днес на пазара има няколко превъзходни опции. Въпреки това, както при повечето домашни инструменти, има значителни разлики между микро-тока за лице в салона и алтернативата у дома.

Разликите се крият в силата на тока и дължините на вълните. Те се различават драстично: някои професионални машини имат различни дължини на токовите вълни, които им придават повече цели, както и сила. Някои отчитат и количеството енергия, от което се нуждае вашата кожа, така че лечението е по-съобразено, но много по скъпо и обвързващо. Също така, може постепенно да увеличава силата на тока в клиники и салони за красота, докато преминавате през лечебен курс.

Тъй като всички домашни уреди за микроток работят с много по-нисък заряд от машините в салона, резултатите изискват повече постоянство. Но макар, че ще отнеме повече време, ще можете да постигнете идеални и професионални резултати вкъщи, почти еднакви, като големите машини в клиниките и салоните по време сесиите. Препоръчва се лечение от три до шест минути всеки ден през първите две седмици, след това три пъти седмично - в домашни условия.


Как да използваме уреда с микроток вкъщи?

Разбира се, домашните микротокови уреди идват с правила за безопасна и ефективна употреба и не трябва да се изкушавате да се гмурнете направо в дълбокия краен резултат, защото знаем, че всяко излишно голямо количество може да бъде вредно. Ние се стараем към ефективност, здраве и красота, нали?

  1. Първо. Както при всяко ново нещо, вие трябва да въведете микротоковото устройство бавно във вашата рутина за дългосрочен план, за разлика от еднократното лечение. Започването с по-ниска интензивност и натрупването ще ви осигурят повече време, за да се чувствате комфортно с целия процес но ще бъде по-малкък „шока“ фигуративно за кожата ви, докато тя и вие свикнете с тази нова терапия.
  2. Второ, жизненоважно е да подготвите кожата си правилно, преди да използвате уреда си произвеждащо микроток. Кожата трябва да се почисти старателно с почистващ препарат без масло (препоръчваме гел формула) и да се остави напълно без остатъци от продукти. Това е така, защото маслата всъщност действат като бариера за електрическия ток.

След като кожата ви е подготвена подходящо, от съществено значение е да нанесете вашия проводящ гел. Без него микротокът няма вход към по-дълбоките слоеве (вашите мускули). Освен това е важно да се използва специално формулиран гел за използване с микротокови уреди, тъй като те са основани на водна основа и напълно без масла. Без да използвате гел, вашия уред с микроток просто ще "боцка" повърхността на кожата ви, вместо да пътува дълбоко под нея и достигане в мускулите, правейки микротоковата терапия безполезна.

Най-добрите уреди за домашна терапия на лицето с микроток.

В мрежата има много и разнообразни уреди за микротокова терапия на лицето, но повечето дори не са сертифицирани и не толкова, че биха ви навредили, а просто няма да ви помогнат за целите, за които ще ги използвате.

Нектейн разполага с такива уреди за микротокова терапия за кожата на лицето, сертифицирани и доказали ефекта от използването им. В допълнение устройствата са съчетани не само с токови импулси, а и със светлинна терапия  за лице. Тази съвкупност оказва изключително здравословно и стимулиращо красотата действие. Напрактика едно устройство ще възвърне не само красивия и стегнат вид на кожата ви, а и ще я заздрави и ще я направи още по пухкава, мека и блестяща.

Този микротоков уред за терапия на лицето ще бъде идеалния помощник в рутинната ви грижа за кожата и целите за красота и здраве, които си поставяте.

Уред за микротокова терапия на кожата на лицето против бръчки.

ПОСЕТЕТЕ ПРОДУКТА

1 от 8