РЕВЮ на Sanne за ултразвукова шпатула (скрубер).

Грижата за кожата е една от най-важните части от моята рутина, дори по-важна от грима. Грижата за кожата винаги е на първо място, защото ако кожата ви не се справя добре, гримът ви ще ви хареса още по-малко.

И така, обичам да прекарвам време в грижа за кожата си. Всяка сутрин и вечер нанасям любимите си продукти и няколко пъти седмично правя само това малко допълнително, за да помогна наистина на кожата си. Понякога обичам да използвам инструменти за това.

Днес ще ви споделя за такъв инструмент: Ултразвукова шпатула или на кратко Скрубер от Нектейн с производствена марка Анлан. Това е почистващо устройство с четири настройки, което може да ви помогне да почистите кожата на лицето си и да я подмладите.

Ултразвукова шпатула за лице (скрубер).

Опаковката.

Опаковка на ултразвуковата шпатула.

Пакетът пристигна при мен след около две седмици. Тъй като се изпраща в международен план, отнема малко време. Пристигна в плик, което наистина ме изненада. Пакетът беше много по-малък, отколкото очаквах. Беше опакован много добре, обаче, двуседмичната доставка доведе само до малка вдлъбнатина в ъгъла на кутията, което е нормално за картонените пратки. Самият продукт е опакован в прекрасна малка кутия, която изглежда много модерна. Наистина харесвам цветовете, това е страхотен размер и показва какво точно трябва да прави този продукт. Харесвам тази опаковка много.

Режимите.

Ултразвукова шпатула режими.

Задната част на кутията ви казва всички специфики на ултразвукова шпатула за лице (скрубер). Налични са четири режима:

  1. Ултразвуков режим;
  2. Ion+ режим;
  3. Ion- режим;
  4. EMS режим;

Всички те имат различни цели.

"Ултразвуковият режим" е за бързо почистване. Помага за изхвърлянето на мръсотията от порите и прави кожата ви готова да поеме продуктите ви за грижа за кожата. Можете да използвате този режим ежедневно.

Режимът "Йон+" се използва за ексфолиране на кожата на лицето. Той предизвиква излизането на йони от кожата ви, които носят със себе си цялата дълбоко вкоренена мръсотия. Така че това наистина е да извадите цялата мръсотия от дълбините на порите си. Този режим може да се използва около два пъти седмично, защото не искате прекалено ексфолирате.

Режимът "Йон-" прави точно обратното. Предизвиква пътуването на йони в кожата ви. След това тези йони вземат със себе си вашите продукти за грижа за кожата за да помогнат за по-бързото усвояване на продуктите и то в дълбочина.

Режимът "EMS" е създаден за подмладяване на кожата. Той дава импулси през интервал, които индуцират производството на колаген. Това ще помогне на кожата да се стегне и да се отърве от бръчките.

Съдържанието.

Съдържание в кутията на ултразвуковата шпатула - скрубер.

Когато отворите кутията, ще намерите четири елемента. На първо място, разбира се, ще намерите ултразвуковата шпатула за лице. Като допълнение към тази ултразвукова шпатула ще намерите и ръководство за потребителя, кабел за зареждане и малко симпатично джобче за складиране на ултразвуковата шпатула.

Това малко джобче за съхранение се предлага в сладък ментов цвят и на допир е много приятно. Джобчето лесно задържа ултразвуковата шпатула (скрубер) и кабела за зареждане, така че ще имате всичко необходимо със себе си, ако трябва да отидете някъде.

Това е много удобно допълнение към скрубера. Кабелът за зареждане е просто обикновено микро-USB без адаптен, така, че може да зареждате ултразвуковата шпатула (скрубер) от различни места, като преносима батерия, адаптера от телефона ви, в лаптопа. Устройството отнема около 2 часа, за да се зареди напълно и може да се използва непрекъснато в продължение на 50 минути. Така че, ако го използвате за 5 минути на ден, трябва да го зареждате само веднъж на всеки десет дни.

Ултразвукова шпатула (скрубер) за кожата на лицето.

Професионална и модерна ултразвукова шпатула.

Самият скрубер изглежда много модерен и приятен. Избрала съм бял цвят, който има малко перлен блясък. Ултразвуковата шпатула за лице има капачка над нея, така че можете да я поддържате чиста, когато е прибрана.

Скруберът приляга приятно и лесно в ръката и е много лек. Чувства се много лесно за използване. На скрубера ще намерите бутон за включване и текст, който представлява четирите режима. Когато го включите, до режима, който се използва в момента, ще свети червена светлина. Можете да превключвате режими, като натиснете веднъж бутона. Ако искате да изключите устройството, просто задръжте бутона за захранване за няколко секунди. Устройството също се изключва автоматично след около пет минути.

Опитът.

Посока на използване на ултразвуковата шпатула.

Разбира се, изпробвах всички режими, които предлага това устройство.

Нека започнем с първия:

Ултразвуков режим. За този режим (и режим йон+) трябва да поддържате кожата си влажна, така че направих това. След това бавно премествате ултразвуковата шпатула по лицето си, отдалечавайки се от центъра на лицето (както е показано на снимката по-горе). Този режим наистина помогна на кожата ми да се почувства чиста. Обичам да използвам това върху цялото си лице. През втората вечер използвах отново ултразвуковата шпатула за да се отърва от последните парченца мръсотия на лицето си.

Режимът "йон+" също изисква лицето ви да е влажно, докато използвате ултразвуковата шпатула. Това е за предотвратяване на зачервявания от триенето на шпатулата. Трябва да кажа, че устройството понякога се чувства малко повече топло по кожата ми, но това се дължи на многото вибрации. Просто поддържайте лицето си влажно и няма да имате никакви проблеми с ултразвуковата шпатула. Наистина се радвам на този йон+ режим, защото той ме отървава толкова добре от мръсотията в порите ми. Използвам това веднъж седмично в моята Т-зона, за да почистя наистина порите си. Имам много текстура в моята Т-зона, така че това помага да се премахне това доста добре. Толкова е грубо, но толкова удовлетворяващо да видя как мръсотията изчезва от порите ми.

Използвам режим "йон-" няколко пъти седмично, като нанасям серума и овлажнителя си с ултразвуковата шпатула, за да помогна на кожата ми да ги абсорбира по-добре. Наистина е хубаво да масажирате лицето си с този режим. Просто се чувства приятно върху кожата и имам чувството, че правя процедура за лице в салон. Това е хубаво преживяване.

Режимът "EMS" е най-малко любимият ми режим. Той дава вибрации в импулсите посредством шпатулата, което не се справя добре с кожата ми. На големи части от лицето ми създава леко жилещо усещане. Аз също не съм видяла много подобрения от този режим, но това е и защото все още нямам бръчки и подобни, от които да се отърва. Така че наистина не мога да кажа много за този режим. Ако някой има бръчки от лицето си, този режим ще помогне за стягането на кожата и изглаждане.

Заключението.

В заключение, тази ултразвукова шпатула за лице е наистина хубава и полезна, бюджетен инструмент, за да даде на кожата ви допълнителна глезотия. Едно от нещата, които ми харесва е, скрубера е безжичен и е за професионална употреба в домашни условия. Скрубера е много лек и лесен за използване, лесно е да го вземете със себе си и е приятно изживяване. Харесвам много три от четирите режима и ги използвам много, така че мисля, че си струва парите.

Може би EMS режимът ще бъде нещо повече за вас, аз в момента не мога да разбера защото нямам нито една бръчка. Просто знам, че този скрубер "ултразвукова шпатула" за кожата на лицето наистина ми помага да почистя лицето си и да се отърва от излишната текстура.

Също така е наистина приятно да масажирате лицето си с тази ултразвукова шпатула. Наистина се радвам на този ултразвуков скрубер за кожа. Искам да ви благодаря за четенето и ще се видим следващия път!

Благодарности и на Нектейн, че споделят моето мнение пред всички - Sanne.

КЪМ УЛТРАЗВУКОВАТА ШПАТУЛА

1 от 8