Полезна информация за Афилиейт партньори.

Партньорска програма на Нектейн.

Партньорска програма на Нектейн (Affiliate Program - Афилиейт Програма).

Партньорската програма е онлайн модел, в който собственика на онлайн магазина дава възможност на хора да печелят процент от стойността на продукт, като препоръчат магазина по различни специални начини, които ще научите. Този модел е подходящ за всеки над 18 години, дори без никакви познания в тази област, без разходи за парньора. Това се превръща в допълнителен начин на доходи!

След като изтеглите събраната сума в акаунтът ви, тази сума може да я използвате по различни начини. Парите са си ваши. Например може да покривате битовите си сметки, да събирате спестявания за почивка, да пазарувате онлайн, да си купите уред от Нектейн и той реално да ви е безплатен! Защото Нектейн ви изплаща комисионни, а вие си поръчвате продукти със същите пари. 

Всичко се случва по следния начин:

1. След като си направите регистрация по-долу, в партньорският портал на Нектейн ще видите табло за управление, лично ваше.

2. От таблото за управление виждате цялата статистика на акунта си, като в лявата част има меню, а от дясно спечелените ви пари.

3. В това меню има специални маркетингови материали (банери и линкове), от които може да си избирате начина, по който искате да споделите вашата специална връзка с хората около вас - сайт или социални мрежи. Банер е снимка с линк и специален код за поместване в сайт/блог. Избиране на банер за поставяне във вашият сайт или блог, или на обикновена връзка (която изглежда например https://necteyn.bg/?BG_3772_jsjab) за споделяне в социалните мрежи, или на приятели.

4. Връзката към банера и връзката за споделяне е специална с генериран код в нея, както се забелязва по-горе. В нея има генериран уникален код за вашият акаунт. Това означава, че чрез тази специална връзка ние знаем, че вие сте препоръчали посетител на нашият сайт и този посетител е направил поръчка с ваша помощ. След осъществената поръчка автоматично генерираме комисионната ви в размер на 5% от сумата на поръчката.

5. Специалната връзка е вашият мост към комисионната, която ще генерирате от Нектейн. В таблото си за управление ще виждате всичко необходимо, което ви е нужно.

6. Трябва по някакъв начин да ви зарадваме с вашата събрана комисионна. Това става, като от вашето партньорско табло въведете начина, по който желаете да си получите комисионната/те. Опциите са по банков път и наложен платеж.

7. Може да заявите изплащане на комисионна, само когато имате налични 50 лв. или повече събрани пари в партньорският си профил.

8. За колко време ще съберете 50лв. и повече. Това зависи от вашето старание. Колкото повече споделяте специално генерираните връзки в профила ви било в социалните мрежи или във вашия сайт/блог и колкото повече хора кликнат на вашата връзка и си купят продукт от Нектейн, толкова повече комисионни ще печелите.

9. В процеса на регистрация е препоръчително да обърнете внимание на условията за ползване на тази услуга, за да сте по-осведомени законово за тази програма.

10. Няма повече. Това е!

Не се ангажирате с нищо повече от това, да препоръчвате Нектейн по описаните начини, задължително с вашият уникален код, за да се отчита комисионна за вас.

Ако по някаква причина срещнете проблем и се объркате, може да ни пишете на necteyn.bg@gmail.com или да използвате чат формата в магазина ни.

Докато се грижите за кожата си, вече може да се грижите и за финансите си.

Хайде да се видим от другата страна!

КЪМ ПОРТАЛА ➔