Кратко и практично ръководство за партньори.

Кратко ръководство за споделяне на афилиейт-партньорски връзки в интернет и печелене на доходи.

Какво да правя с партньорските ми връзки и как и къде да ги споделям? Този въпрос е от изключителна важност, тъй като правилната работа с уникалните партньорски връзки ще бъде действието, с което да се трупат комисионни в партньорският ви профил. Партньорската връзка е уникално генерирана специално за партньора, чрез която системата отчита, че с помощта на този определен партньор е осъществена поръчка в магазина. Следователно, от това се начислява и определената спечелена комисионна за партньора изплатена от Нектейн.

Ще разграничим две основни групи от партньори и как всяка една от тях може да промотира своята уникална връзка пред аудиторията си.

1. ПАРТНЬОРИ БЕЗ САЙТ/БЛОГ.

В този случай промотирането на уникалната им връзка става, като самата връзка се копира и се споделя в социалните мрежи, като Facebook, Twitter, Instagram и др. Това споделяне е общо за аудиторията на партьора в личният му социален профил. Също така, споделянето на връзката може да се осъществи и в груби и страници в социалните мрежи, където партньора участва.

Тази връзка може да се сподели по Имейл и в чат форма за кореспонденция с приятели в социалните мрежи. Когато партньора спедели на свой близък или приятел за дейността, с която се занимава (от уста на уста), специалната връзка може да се сподели по описаните начини по-горе. Споделянето на връзката ще генерира специална публикация със снимка и текст, генерирани от онлайн магазина. Така връзката изглежда визуално приятна. 

2. ПАРТНЬОРИ С АКТИВЕН САЙТ/БЛОГ.

Тук се приема, че технически запознатите партньори знаят какво означава банер и как банерите действат с включените уникални партньорски бръзки в тях. В партньорското табло на Нектейн има разположени такива банери с вградената уникална връзка, за директно вграждане в сайт/блог. Които кодове могат да се копират от партньора - собственик и поставят на желаните места в неговия сайт/блог. Обикновената връзка все още е в инструментите отделно видима, така че, всеки технически запознат партньор може допълнително да направи свой дизайн на банер с нужните му размери и да постави уникалната връзка в банера.

След като посетителите на сайта/блога кликнат на този банер, той ще ги отведе до съответното място с помощта на уникалната връзка. Така след поръчка от определеният посетител ще бъде генерирана и комисионната в акаунта на партньора. В случая споделянето е статично и се вижда от посетителите на сайта/блога. Освен ако не се сподели връзката по друг начин използвайки модела от т.1.

ЗАКЛЮЧЕНИЕ.

Креативността и желанието ви ще бъдат най-добрият източник, за постигане на повече доходи от партньорството ви с Нектейн.

Това е най-лесният и бърз начин за показване на партньорска връзка в интернет на вашите аудитории и един от най-лесните и необвързващи начини за печелене на допълнителен доход. Дори за някой партньори в световен мащаб това е основен доход с многоцифрени суми. Ако имате допълнителни въпроси може да ги зададете в Чат формата по всяко време.

Нектейн ви желае успех и генериране на задоволителни доходи.

КЪМ ПОРТАЛА ➔