Уред за елегантно освежаване и подмладяване на очите от Нектейн.

Как да използваме Ултразвуков Скрубер за дълбоко почистване?

Въжте ръководства на потребителя за вашия Скрубер, който използвате, ТУК. Или супер практичното ТУК.

Както вече разбрахте, нашите устройства за дълбоко почистване на кожата, наречени „Ултразвуков скрубер за дълбоко почистване на кожата на лицето“, са много ефективни при различни кожни проблеми. Дълбоко премахват черните точки от лицето, излишните мазнини, акне, мъртва кожа и подпомагат заздравяването и добрия външен вид на кожата ви.

Получихме няколко въпроса как правилно и ефективно да използваме „Скрубер за кожа - шпатула за почистване на кожата на лицето“ и затова решихме да въведем няколко стъпки, които да използвате, за да можете да изпитате максималния ефект и да се наслаждавате на красивата си кожа всеки ден .

Преди да преминем към използването на скрубера за почистване на кожата, нека вмъкнем най-важните технически параметри, които днешният герой има и които помагат за вашата красота.

Как да използвам ултразвуков скрубер за дълбоко почистване на кожата на лицето?

Ултразвукова вибрационна технология:

  • Нашият скрубер за кожа има висока честота на вибрации и може да проникне в кожата ви на дълбочина 3 - 5 мм, за да ускори метаболизма, който се грижи за здравето на кожата ви, за почистване на порите, включително черни точки и омазняване, да премахнете примесите от кожата и козметичните остатъци.
  • Важно да се знае е, че всеки козметичен продукт остава остатък, след почистване с тампон и мицеларна вода, които кожата абсорбира и се запушват всички пори на кожата и я уврежда ден след ден.

„ION +“ износ и „ION-“ импорт:

  • „ION +“ премахва черните точки, мъртвата кожа, мръсотията, мазните примеси по лицето ви, за да даде на кожата свободата да бъде свежа и да диша.
  • "ION-" помага на натуралния крем за лице и есенция да бъдат въведени в долния слой на кожата за ефективно усвояване. Това естествено прави кожата на лицето ви да задържа повече от натуралните съставки налични в крема и в същото време да бъде подхранена качествено.

EMS масаж:

  • Нашият ултразвуков скрубер за кожа чрез микроток, ултразвуков вибрационен и потупващ масаж може да стимулира мускулите по лицето с масаж, което прави кожата да свети естествено и да изглежда пухкава, мека и красива. За намаляване на атрофията, против стареене. Подобрете фините линии, за да възстановите еластичността на кожата. За премахване на бръчки. За да повдигнете и стегнете кожата, за да изглежда Тя наистина красива, без да претоварвате кожата си с различни гримове, който обикновено ви правят красиви, но и много вредят на вашата кожа.

USB зареждане:

  • Нашият скрубер за лице на кожата е оборудван с USB кабел за зареждане. Може да се зарежда чрез лаптоп, компютър, преносима батерия и др. Той е идеален за пътуване, така че можете да се грижите за кожата си по всяко време, където и да се намирате. В офиса, на почивка (на плажа или в планината).

 

След като изяснихме някои подробности, нека разберем как най-добре да използваме ултразвуковия скрубер, за да почистим кожата си у дома пред огледалото.

СТЪПКА 1: SONIC режим.

  1. Намокрете лицето си с топла вода, нанесете дори почистващ препарат за лице и изберете режим SONIC. Моля, поддържайте лицето си мокро по време на употреба (препоръчваме да използвате гореща кърпа, пара за лице, директно върху кожата си за 5 минути, за да отворите напълно порите на кожата за най-добро представяне на продукта).
  2. Високочестотните вибрации могат да проникнат в кожата ви на дълбочина 3 - 5 mm, за да ускорят метаболизма, да почистят порите, да премахнат замърсяванията и козметичните остатъци.
  3. Честота: 2 - 3 пъти седмично, 3 - 5 минути време.
  4. Обърнете внимание на позицията на шпатулата:
Скрубер-posoka

СТЪПКА 2: Дълбоко почистване (режим "ION +").

ION + Leading out (използвайте с тонер за лице / вода за грим / получен лосион)

  1. Нанесете подходящ тонер за лице върху лицето си и изберете режим ION+.
  2. Придвижете се в обратна посока от порите, за да премахнете черните точки, мъртвата кожа, замърсяванията, маслените примеси на лицето си.
  3. Честота: 2 - 3 пъти седмично, 3 - 5 минути време, но веднъж седмично за суха кожа.
  4. Обърнете внимание на позицията на шпатулата:
Скрубер-posoka

Вижте принципа на действие на нашия подобен продукт за стъпки 1 и 2.

Можете да гледате продукта от видеото ТУК.

 

СТЪПКА 3: Абсорбция на хранителни вещества (режим „ION-“).

ION-Import (използване есенция / маска).

  1. Поставете правилно етерично масло, есенциален крем или овлажнител върху лицето си.
  2. Той помага за внасянето на есенция дълбоко през кожата за ефективно усвояване, допълнителна грижа за кожата.
  3. Честота: 2 - 3 пъти седмично, 3 - 5 минути време.
  4. Позиция на шпатулата на Скрубера:
Скрубер-posoka-2

СТЪПКА 4: Лифтинг и стягане на лицето (режим "EMS").

EMS режим масаж използвайте с крем за лице.

  1. Нанесете подходящ крем за лице върху лицето си и изберете режим EMS.
  2. Задръжте ION Conducting Bar с пръсти, за да образувате токов цикъл, който ще произведе EMS микро-ток: Чрез EMS микро-ток за стимулиране на мускулния масаж, намаляване на атрофията, премахване на бръчки, против стареене, повдигане, стягане на лицето, подобряване на кожните линии и възстановяване еластичността на кожата.
  3. Честота: 2 - 3 пъти седмично, 3 - 5 минути време.
  4. Позиция на шпатулата на Скрубера:
Скрубер-posoka-2

Вижте принципа на работа на нашия подобен продукт за стъпки 3 и 4.

Можете да гледате продукта от видеото ТУК. 

 

Горещи съвети:

Когато за първи път използвате ултразвуков скрубер за кожа, трябва да го заредите за около 2 часа. Имайте предвид, че скруберът не може да работи по време на зареждане.


Преди да използвате скрубера за лице, препоръчваме да използвате гореща, влажна кърпа за лице върху кожата си за 5 минути, за да отворите напълно порите на кожата за най-добър ефект. Може да използвате и нашият професионален пароозонатор за лице (горе в менюто), за да напарите кожата си за около 10-15 мин. преди да започнете почистване. Така ще се отворят порите и ще се почистят отлично.

Уверете се, че кожата ви остава мокра с крем или топла вода, преди да използвате шпатулата за почистване на кожата ви, в противен случай ще се почувствате неудобно и може да се появи зачервяване и кожата ви да стане изключително нежна и болезнена. Докато почиствате лицето си може да го поддържате постоянно влажно с пароозонатора (горе в менюто).

За някои упорити черни точки препоръчваме да ги комбинирате с продукти за премахване на черни точки за най-добър ефект, наречени вакуумни помпи - можете да ги разгледате в раздела „премахване на черни точки от лицето“.

Моля, задръжте двете страни (Ion Conducting Bar) на скрубера вместо бутона, докато използвате режима EMS, който ще проникне дълбоко в кожата и ще го направи практичен. Това не е токов удар, моля не се притеснявайте! Нормално е да усещате леко боцване, но усещането е различно заради различните типове кожа. 

Мазна и нечувствителна кожа: 2-3 пъти седмично. Суха / смесена и чувствителна кожа: 1-2 пъти седмично. Моля, използвайте го редовно в съответствие с инструкциите, след като използвате за около 2 месеца, кожата ви ще стане по-гладка и стегната. Въпреки че ще забележите ефекта след първата, втората или третата употреба на скрубера.

Не е подходящ за: бременни, с менструация, алергични хора, хора с увреждане на кожата, избягвайте чувствителните области на кожата си. Избягвайте областта на устните и очите.

Скруберът автоматично ще се изключи след 5 минути непрекъснато използване на всеки режим. Така че бъдете сигурни ако случайно сте го забравили включен. 

Не използвайте почистващия препарат за кожа при измиване, тъй като скруберът не е водоустойчив и ще го повредите. Пазете го далеч от вода и водни пари. Вижте водоустойчив скрубер.

Не разглобявайте и не ремонтирайте този продукт сами. Скруберът има гаранция, така че ако има проблем, можете да го върнете за подмяна.

=====

Всички наши скрубери за кожа на лицето се използват по същия начин, но всеки е силен за себе си със своите характеристики и възможности. 

Благодарим ви, че дойдохте тук и научихте как да използвате ултразвуков скрубер за дълбоко почистване на кожата на лицето. Вижте всички наши модели "Скрубер", всеки със своите възможности в категорията " Ултразвуков скрубер - шпатула ". Ако все още ви липсва нещо, ще се радваме да ни пишете по-долу в коментарите и да помогнем за вашата красота. Ние сме тук за вас - Necteyn (Нектейн).

 

Какво прави Ултразвуковия Скрубер за почистване на кожата?

 

ПОСЕТЕТЕ ТОЗИ УРЕД
1 от 8