Бръчки по кожата на лицето ви - махнете ги!

Какви са бръчките и как да ги махнете от лицето с мажажор за лице?

Знаете ли какво причинява бръчки по лицето и как се премахват бръчките по кожата на лицето и да поддържате красива, стегната и свежа кожа на лицето в дългосрочен план? Без да използвате десетки козметични продукти, които всъщност ви вредят и имат само временен ефект и като спрете да ги използвате, бръчките да станат още повече и по-дълбоки.

Нито една дама не обича да има бръчки по лицето си (по челото, по очите, по вратът, по бузките, около устата), тъй като тези бръчки могат да смачкат външния ѝ вид и да убият самочувствието. Нито една дама не иска да изглежда застаряваща и стара и нищо да не показва годините ѝ или начина ѝ на живот, особено в най-важната част - лицето. Всяка дама желае да е млада, да изглежда добре и кожата на лицето ѝ да е меко казано перфектна, за да се чувства тя идеално в кожата си. Затова грижата за кожата на лицето е от решаващ фактор за да бъдем красиви!


Домашни антибръчкови уреди

Домашен уред за лифтинг и подмладяване на лицето.
Лифтинг уред с RF и EMS за подобряване на кожата на лицето.

Колекция с уреди за премахване на бръчки


Бръчки по лицето са несъмнено част от естествения процес на стареене и това засяга предимно жени над 30-годишна възраст. В днешно време тези бръчки имат и жени след 20-те си години. Тези кожни бръчки се дължат на неправилния начин на живот и грижа за кожата на лицето и на разграждането на колаген и еластин вътре в кожата. Последните елементи всъщност са като възглавнички под кожата ви и я поддържат опъната и пухкава. 

Крайната причина за тези бръчки по лицето може да се дължи на много елементи като пушене, консумация на алкохол, излагане на замърсяване, на въздуха, на слънце, на години и много други. Това може да причини ненавременни бръчки в кожата. Кожните бръчки могат да се ускорят поради малко често срещано поведение на кожата - наследствено.


Преждевременните бръчки по лицето може да се дължат на тези често срещани навици.

  • Избягване на слънцезащитни продукти:

Освен предотвратяването на потъмняване на нашата кожа, слънцезащитните продукти допълнително вършат невероятна задача за предпазване на кожата от вредни UV лъчения. Когато кожата е изложена на ултравиолетовите лъчи, тогава ще има разграждане на еластин и колаген, това може да доведе до преждевременно стареене. Чрез използването на слънцезащитни продукти бихме могли да се пазите от бръчки по лицето и тялото и да предотвратите в голяма степен появата им.

  • Спане с грим:

Това също е грешка, която правят повечето млади дами. Химичните съединения, присъстващи в гримовете, могат да увредят кожата и в крайна сметка да се появят преждевременни бръчки. Химичните елементи в гримовете изсмукват жизнеността на кожата ви! Гримът трябва да бъде напълно премахнат преди сън.

  • Липса на влага:

Кожата изсъхва и бръчките по лицето започват да се образуват, когато има загуба на влага в кожата. Изключително важно е кожата да бъде овлажнена правилно, за да се избегнат преждевременните бръчки. За най-доброто усвояване и резултати е от решаващо значение да се използва овлажняващ натурален крем, подходящ за кожата ви.

  • Разтриване и разтягане на кожата:

Разтягането на кожата се случва, когато гримът се нанася. Агресивното търкане на кожата при премахване на грива. Това вреди на текстурата на кожата, плюс това уврежда кожната бариера, водеща до бръчки.

  • Използвани груби почистващи препарати:

Жените използват почистващи препарати за лице, които съдържат в себе си тежки химически вещества. Твърди се, че тези почистващи препарати могат да осигурят лесено красив външен вид, но те премахват влагата от кожата и отслабват защитната бариера. Оставят в порите на кожата отлагания, които допълнително вредят. Стареенето идва по-бързо и се появяват бръчки по кажата на лицето.

  • Пукане на пъпки:

По лицата на много дами се появяват пъпки и пукането на тези пъпки може да доведе до кожни инфекции, инфекции, които изтощават кожата и се появяват бръчки по лицето.

  • Вземане на дълги горещи душове:

Липсата на влага се утаява поради дългите горещи душове. Това може да направи кожата да изглежда суха и дехидратирана. Разграждането на колагена се ускорява, докато продължителните топли душове се правят редовно. Впоследствие се появяват бръчки.

  • Не ексфолиране или прекомерно ексфолиране:

Чрез ексфолирането може да се даде младежка кожа, тъй като се отстраняват замърсяванията плюс безжизнените (мъртви) кожни клетки. Загубата на ексфолиране може да доведе до ускоряване на процеса на стареене. Естествените масла в кожата се губят чрез прекомерно ексфолиране. Може да създаде бръчки.


Бръчки по врата, бръчки по бузите, бръчки по челото, около устата - лицето?

Трудно е да се определи точно кога да започнете да включвате продукти против стареене и срещу бръчки по лицето в ежедневието си, но някои експерти са единодушни по един въпрос: трябва да вкарате основите в рутината си против стареене, като започнете поне около 20-те си години.

В средата на 20-те години скоростта на производство на колаген и клетъчния оборот започва да намалява, за да видите най-добрите резултати, препоръчвам да започнете още в началото на 20-те години. Всички специалисти съветват да започнете да използвате слънцезащитен крем възможно най-бързо, ако вече не го използвате.

Но един аспект е очевиден: Вие ще искате да започнете да прескачате рутината в грижа за кожата по-рано, но ще се наложи да се борите с всички проблеми по кожата по-късно. Защитете кожата си и я поправете по-рано, това ще направи голямо разграничение по-късно в живота ви.

Има доста продукти за грижа за кожата, от които можете да избирате, което може да стане объркващо и обезпокоително. Но помислете за продуктите за грижа за кожата по начина, по който мислите за готвенето - със сигурност има много добавки, от които да избирате, но трябва само да изберете най-доброто, за да постигнете желаните резултати.

Като се има предвид това, на пазара има много продукти за премахване на бръчки по лицето, но всички наши специалисти се съгласиха да включат във вашата рутинна грижа за кожата против стареене най-добрия уред за премахване на бръчки.

Сътрудничеството между Нектейн и Анлан проектира професионални технологични продукти с цел да заздравим и да направим кожата наистина прекрасна. Те не вредят на кожата ви. Те се използват много време. Те се борят и предотвратяват много проблеми по кожата, а основния аспект е премахването на бръчките по лицето. Те са професионални асистенти в грижа за кожата с доказан ефект върху здравето и красотата не само по кожата на лицето, а и по цялото тяло.

Когато говорим за бръчки по кожата на лицето и по точно - бръчки по челото, бузите, около устата и вратът. Тук и сега е момента да споменен технологично устройство за борба и премахване на бръчките, което ще ви помогне и ще бъде незаменим помощник за осъществяване на вашата красота.


Мултифункционален ултразвуков масажор за лице, за борба с бръчките по лицето и цялостна грижа за кожата на лицето, за красива кожа без бръчки.

Мултифункционален масажор за грижа за кожата на лицето против бръчки.

 

EMS LED терапия със светлина. Ултразвуков масажен асистент за жени, който премахва бръчките. LED светлина за грижа за кожата на лицето срещу бръчки, която хидратира и освежава кожата. Работи с положителни и отрицателни Йони за отстраняване на замърсяванията от порите. Терапия със синя светлина за почистване, премахване на грим, премахване на бръчки, стягане на кожата.

 

EMS LED терапия със светлина. Sonic вибрационен масажен асистент за жени премахва бръчките.

Йон+ износ: Използвайки абсорбиращата сила на положителния йон, той премахва замърсяванията и стареещата кожа зад порите. Той има по-висока почистваща способност от обикновения препарат за почистване на грим. Йон-: заедно със слаб електрически ток, полезните съставки от натуралните кремове и маски се йонизират и се доставят дълбоко в задната част на кожата (слой на дермата), което води до по-влажна и прозрачна кожа.

Йон + и Йон-: Използвайки абсорбиращата сила на положителния йон, той премахва замърсяванията и стареещата кожа зад порите.

Дължина на вълната на червената и синята светлина: 620 nm ± 10 nm: Терапията с червена светлина прави кожата еластична, подобрява увисването на кожата и бръчките. Дължина на вълната: 470nm ± 10nm: Синя светлина, особено подходяща за премахване на акне и да се дезинфекцира кожата ви. Когато има възпаление, синята светлина също помага това да се излекува.

Дължина на вълната на червената и синята светлина: 620 nm ± 10 nm: Терапията с червена светлина прави кожата еластична, подобрява увисването на кожата и бръчките.

EMS микротоков масаж: Масажора произвежда EMS микроток, ускорява метаболизма, обновява клетките на кожата, облекчава меланина и стяга бръчки, помага за възстановяване на еластичността и прави кожата ви стегната, гладка и деликатна.

EMS Microcurrent Massage Той произвежда EMS микро-ток, ускорява метаболизма, обновява кожните клетки, облекчава меланина и стегнатите бръчки.

Горещ / Студен компрес: Горещ компрес (38 ℃ -42 ℃). Горещият компрес може да предотврати стареенето, да насърчи кръвообращението, да премахне бръчките. 3 минути за бързо насърчаване на кръвообращението, намаляване на торбичките под очите, тъмните кръгове и пачи крак. Функция за отстраняване на грим. Овлажняваща функция. Акумулаторна функция.

Горещият компрес може да предотврати стареенето, да насърчи кръвообращението, да премахне бръчките.

Параметри на продукта: Температурен диапазон: 6-42 ° Честота на вибрациите: 10000 об. / Мин. Време за зареждане: 3 часа Време на готовност: 45 дни.

Заключение:

Ако се стремите да се отървете от бръчките на шията, бръчките по бузите, бръчките по челото и други, EMS масажор с LED светлинната терапия е приятният отговор за вас.

Кажете сбогом на бръчките и осигурете ежедневния си режим за грижа за кожата на по-високо ниво с този масажор, за премахване на бръчки по лицето, препоръчано от доказали се центрове за красота. Сега и професионално, за използване вкъщи.

Определено ще ви помогне и ще подобрите значително кожата си. Вижте подробности за продукта:

ПОСЕТЕТЕ УРЕДА

Или вижте цялата колекция тук.

1 от 8