РЕВЮ на Liz Breygel за Ултразвуков Скрубер за почистване на кожата на лицето.

Ултразвуков скрубер от Anlan за най-нежният начин за почистване на кожата на лицето.

НАЙ-НЕЖНИЯТ НАЧИН ЗА ПОЧИСТВАНЕ НА ЛИЦЕТО.

Дълбокото почистване на лицето никога не остарява. Това е първата най-важна стъпка в ежедневната грижа за кожата, която освобождава кожата ни от тежестта на старите кожни клетки, мазнини и други неприятни примеси.

Като човек, който се бори с черни точки и разширени пори, не мога да си представя живота си без процедура за дълбоко почистване на лицето ми. Кожата ми обаче не реагира добре на традиционния метод за ексфолиране. И така, днес ще говорим за ANLAN скрубер за лице с помощта на Нектейн* - наричан иначе алтернативен, най-нежен начин за почистване на лицето. Как работи това устройство и защо е по-добро от обикновения ексфолиатор?

Как работи Ултразвуковия Скрубер за кожа с марка Anlan?

Ултразвуковият скрубер ANLAN е преносимо устройство, предназначено за дълбоко почистване, търкане, масаж и дори повдигане на кожата на лицето ви с помощта на ултразвукова вълна. А какво е ултразвукова вълна? Това е високочестотна вибрация, която не се чува с човешкото ухо. Можете обаче да усетите меките вибрации на вълната върху кожата си.

Комплекта на Ултразвуковия Скрубер за кожа от Anlan

Ултразвуковият скрубер ANLAN преобразува електрическата енергия (от батерията) в механична енергия, произвеждайки високочестотната вълна 24000Hz в секунда. Водата, която нанасяте върху кожата си, докато използвате устройството, се пулверизира (разбива на малки капчици) чрез ултразвукова вибрация. А мръсотията, заедно със старите клетки, се отделят от повърхността на кожата ви на по-малки частици. Разхлабените отломки внимателно се изтриват с вода и тампон. Такъв начин на почистване е най-малко вреден за кожата и за разлика от директното търкане с гъба или четка, не я уврежда и дразни.

Ултразвуков Скрубер за почистването на лицето от Anlan и Нектейн се зарежда с USB кабел.

Самото устройство се предлага в добре опакована картонена кутия заедно с допълнителните аксесоари и много полезно ръководство за потребителя. Ръководството за потребителя ще обясни подробно как да използвате, почиствате и съхранявате вашето ултразвуково устройство, затова ви препоръчвам да го прочетете предварително. Моят скрубер е пастелно розов, но се предлага и в ябълково зелено и чисто бяло, като цветове. Заедно с ултразвуковия скрубер ще получите и най-сладката малка чантичка за съхранение и USB кабел за презареждане на устройството, когато му дойде времето.

Ултразвуков Скрубер от Anlan и Нектейн използва финна вибрация и прави водата на малки капчици.

Как да използвам ултразвуковия скрубер за почистане на кожата на лицето?

Преди да започнете да измивате кожата си, както обикновено правите с любимото си измиване на лицето. Намокрете лицето си с вода, така че шпатулата да може да се плъзга по повърхността на кожата. Започнете да почиствате лицето си, като прилагате лек натиск върху шпатулата от неръждаема стомана. Налични са четири ултразвукови режима за различни нужди за грижа за кожата:

  • Ултразвук: Режим на ежедневно почистване, предназначен за нежно почистване и почистване на лицето от малки примеси.
  • EMS (Electro Muscular Stimulation) микро-ток е извеждането на мускулна контракция с електрически импулси. Масажира и повдига кожата, също така насърчава производството на колаген в кожата.
  • Йон +: Режим на дълбоко почистване на лицето веднъж седмично.
  • Йон -: Специален режим, предназначен да подпомогне усвояването на продукти дълбоко в кожата.

Най-нежният начин за почистване на кожата на лицето? ANLAN Skin Scrubber!

Моите мисли и опит със Скрубера.

Трите ми най-големи опасения за кожата са черните точки, разширените пори и телеангиектазиите, известни като паякообразни вени. И тези три проблема са много дисонансни. Черните точки и порите изискват постоянно търкане и дълбоко почистване, докато счупените кръвоносни съдове не издържат на груби манипулации с кожата. Затова напълно изключих ексфолирането в най-засегнатите райони. И единственото нещо, което най-накрая би могло да прекъсне порочния кръг на пренебрегване, беше тази вълшебна пръчица, наречена Скрубер и то от Anlan за ежедневна грижа на лицевата кожа.

В статията "Ултразвукови шпатули за премахване на примеси от лицето" (одобрено от естетиста) от Кристина Родулфо, известен естетист Рене Руло потвърждават, че ултразвуковите почистващи устройства са идеални за тези от нас с чувствителен тип кожа, която не може да бъде ексфолирана по традиционния начин. Поради този начин това е просто задължително устройство, което не само ще ексфолира и почисти дълбоко кожата, но и ще предотврати появата на нови счупени съдове.

Веднага след първата употреба кожата ми се почувства бебешки мека, както никога досега. Цялото пречистване с почистващото устройство беше също толкова приятно, колкото и крайният резултат. Всичко, което можете да почувствате по време на процедурата, е вибрация и чуване на звука, подобно на тример за коса. След няколко минути дълбоко почистване кожата ми не изглеждаше зачервена и суха, както след използването на обикновен ексфолиатор или гъба.

Разбира се, за да коментирам ефекта на намаляване на бръчките и лифтинг на лицето на ултразвуковата шпатула, трябва да я използвам достатъчно време. Засега мога да кажа само, че и четирите ултразвукови режима имат почти идентично усещане за кожата. Въпреки това, режимът EMS се чувства по-скоро като много лек електрически масаж, който леко стимулира лицевите мускули (нищо неприятно!). Разбира се, в бъдеще ще ви запозная с моята рутинна грижа за кожата и ще ви съобщя резултатите. А засега с нетърпение очаквам първото подобрение на пачи крак и чело.

А вие какво мислите, милички? Чували ли сте някога за такова прекрасно устройство, което може дълбоко да почиства, търка, масажира и дори повдига лицето ви? Искате ли да го изпробвате? Моля, кажете ми вашите мисли в коментарите, очаквам с нетърпение да разбера вашето мнение ако вече го имате. А ако решите да използвате този модел Скрубер ще ви препоръчам да го закупите от Нектейн, тъй като Нектейн и Анлан са в тясно сътрудничество. Също така и всичко е на Български език.

Вижте продукта тук: Ултразвуков скрубер за почистване на кожата на лицето.

Много любов,
Лиз Liz Breygel.

1 от 8